Trommemaskiner

Trommemaskiner lar deg opprette trommerytmer. De etterligner lyden av trommer og slagverk og kan brukes for å produsere unike lyder. Du kan programmere dine egne rytmer og lyder ved hjelp av innebygde, forhåndsinnspilte trommesamplinger eller syntese for å skape grunntakten i låtene dine. Når du handler hos Gear4music får du også en 2-års garanti.

Vis all informasjon

Våre mest populære trommemaskiner

Om trommemaskiner

Trommemaskiner benytter samplinger eller syntese for å opprette sekvenser eller spille inn slagverkelementer ved hjelp av pads eller knapper. Mange inkluderer en step sequencer tom lar brukere legge en beat i sekvens steg for steg. Slike trommemaskiner er svært allsidige og gir deg muligheten til å opprette melodiske, rytmiske sekvenser i tillegg til konvensjonelle trommelyder. Bruk av samplinger og time stretching utvider trommemaskinens muligheter ytterligere slik at du kan opprette nye lyder med en original sampling.

En trommemaskin tillater vanligvis sampling mens du er ute på tur, så vel som opptak i sanntid. De er populære innen elektronisk musikk, og kan også brukes i stedet for trommer når de ikke er tilgjengelige eller ønskelige.