Trommer & Perkusjon

Bla gjennom et variert utvalg av trommer og perkusjon, fra tradisjonelle akustiske trommesett og elektroniske trommer til perkusjonsinstrumenter, tilbehør og trommeutstyr.

Vis all informasjon

Mest populære trommer & slagverk

Lær mer om trommer

Hvilke forskjellige typer trommesett er tilgjengelige?

Trommesett og cymbaler gjøre forskjellige lyder når du treffer avhengig av sin størrelse. Det finnes to viktigste konfigurasjoner for hvordan trommesett er satt opp basert på dette - rock og fusion. Vanligvis med rock trommesett konfigurasjonen, vil bass tromme være største brikken med en diameter på 22 tommer, med gulv tom neste største tromme på 16 inches. Rackmontert tom trommer vil trolig være litt forskjellige i størrelse, med én tromme måling 12 tommer og de andre 13 inches, mens en normal skarptromme er rundt 14 inches.

Fusion trommesett har ikke vanligvis et gulv tom, i stedet har tre rack tom trommer som er henholdsvis ti tommer, 12 tommer og 14 inches i diameter. Bass tromme er også noen ganger mindre enn 22 tommer, med 20 tommer en ganske vanlig størrelse.

Junior trommesett er mindre å imøtekomme yngre spillere, med den Junior 5 Delers trommesett -som er utformet for fem til ti-åringer - som består av en 16" bass tromme, skarp 12", en 13" gulv tom og tom trommer som er ti tommer og 11 tommer for rack.

Hva er fordelene ved elektronisk trommesett?

Elektroniske trommer og cymbaler kan produsere så mye eller lite støy som du vil at de skal. Med tillegg av hodetelefoner, vil ingen kunne høre du praksis. Dette gjør at disse prosjektpakker folk som bor i nærhet til andre, eller for profesjonelle som ønsker å ha nøyaktige overvåking hodetelefonene kan gi. De fullstendige settene tar mindre plass enn en konvensjonell kit og kan pakkes ned hvis nødvendig. Dette er perfekt for folk bekymret plass hjemme eller gigging musiker. Fleste av elektronisk trommesett har bygget i spille sammen sanger og metronomer, noe som betyr at du har et forsprang når det gjelder å praktisere.

Du har kontroll over hva din trommesett høres, noe som gjør det enkelt å spille i en rekke stiler med bare ett kit. Noen elektroniske sett gjør det også mulig å redigere lydene eller Last opp dine egne! Noen elektroniske sett har veldig realistisk akustisk tromme lyder. Dette er avhengig av budsjettet imidlertid som dyrere prosjektpakker har en tendens til å ha mer realistiske lyder.