RedSub BP80plus 80W Bass Gitar Forsterker

 • Video 1
kr 2 397 Utsalgspris kr 3 045 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 12 Juni 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 12 Juni 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 156
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • 12" Spesial Design Rød Høyttaler.
 • Tildelt 4 av 5 Stjerner av Musikk Radar.
 • 80W RMS Bass Forsterker med 4-Bånds EQ.
 • Innebygd Chorus + Tiltet Rygg Kabinett

RedSub BP80plus 80W Bass Gitar Forsterker

- detaljer

RedSub BP80plus 80W Bass gitar forsterker fra Gear4Music har vært re-deisgned både for at både kraften og størrelsen skal brukes i en rekke bass spille programmer - en flott lyd 80W combo forsterker med en custom rød 12" høyttaler, innebygt Chorus og en 4-bånds EQ. Disse spesifikasjonene kombineres for å gi en bred og formbar tone til en meget konkurransedyktig pris.Produktreferanse: 24288

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

BP80plus: Flott All-round Tone med en Innebygd Chorus-Effekt

Denne har en rekke profesjonelle funksjoner, samt slående utseende, BP80plus amp fungerer bra, på scene eller i studio. 80W RMS, det er stor nok for små konserter og praksis, men lite nok til å være ute av veien i et hjemmemiljø. Custom Red 12" høyttaler er spesielt utviklet for ikke bare å se bra ut, men også for å høres flott ut og utføre under de tøffeste forhold. Den kombinerer direct sound mer assosiert med mindre høyttalere, med varmen som er med større høyttalere, å gir god all-round tone.

BP80plus har fokus på lyd og tone. Den har en gain kontroll, samt en master volum, samt en 4-bånds EQ, som betyr at du vil alltid kunne kjøre lyden rett ut av 12" høyttaleren, uansett hvilken bass du har og hva stil du spiller. Inkludert også en innebygd Chorus effekt med et "click off" og nivå kontroll. Dette kan brukes for å utvide lyden litt eller slås rett opp for fullverdig 80`s lyd.

Vurderinger

Denne bass forstekeren ble tildelt 4 ute av 5 av Music Radar -en ledende online publisering for musikere.

"For konserter, øvelser og privat tid hjemme, BP80 er en imponerende allsidig unit... Det er ingen grunn til å ikke sjekke det ut."

"Bredden av tonen tilbudt... gjør eksterne effekter som du kanskje gjerne vil bruke genuint gode, være den jevne delay eller vrient fuzz."

"Med begge gain og volum satt til rundt halvveis, har du et høyt, tydelig og, fremfor alt, bassy tone."

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Makt vurdering: 80W RMS @ 4 og Omega;
 • Høyttaler: Egendefinerte røde 12" woofer, høyfrekvent diskant
 • Kabinett: Tilt tilbake kabinett gir rett til værs eller 45' orientering
 • Kontroller: Gevinst, Master, Bright, løft
 • EQ: Bass, lav Mid, High Mid, diskant
 • Effekter: Refrenget
 • Limiter: LED limiter og klipp indikatorer
 • Innganger: 1/4" Jack bass inngang, AUX RCA-inngang
 • Utdata: Telefoner (1/4" Jack), Line ut (1/4" Jack)
 • Mål: 480 mm (W) x 360 mm (D) x 515 mm (H)
 • RedSub er en premium merke Gear4music.com

  RedSub produserer premium-nivå bassgitarforsterkere høyverdig komponenter, kvalitet håndverk, tilpassede høyttalere og siste innen analog og digital bass amp teknologi.

  Gir karakteristisk utseende, så vel som profesjonelle funksjoner som finnes på forsterkere med mye høyere prislapper, Redsub leverer ultimat verdi, makt, utseende og lyd.

  Med en makt range fra 35 w gjennom til 500w; enten det er til øving eller ytelse, en RedSub forsterker vil møte dine mål. RedSub bassforsterkere har et nytt nivå av kvalitet og pris på det profesjonelle bassgitarforsterker markedet.

  Bestillingen leveres med en adapter
  Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).