Roland gitarforsterkere

Gear4Music.com

Roland gitarforsterkere satte sitt preg på gitarverden med innføringen av JC-120 Jazz Chorus forsterkeren i 1975. Siden da har de gått videre og laget den anerkjente CUBE serien. Forsterkerene Micro Cube og Street Cube er ideelle for øving eller for mobile musikere og gir brukerene kraft, kvalitet og bærbarhet. View All Information

Roland elektrisk gitarforsterkere

Første 21 produkt visning

Om Roland gitarforsterkere

Cube 20x og de over har nok kraft og trøkk for opptredene og er fulle av funksjoner som innebygde effekter og forsterkermodellering.

Roland familien av merker består også av BOSS, kjent for sine effektpedaler og Cakewalk som lager gitarist-interfaces.

Som en av de beste på Roland i Storbritannia leverer Gear4music.com alle de beste Roland, BOSS og Cakewalk produktene til lave priser.

Våre Roland spesialister er tilgjengelig for å hjelpe, gi informasjon og råd om alle våre Roland produkter. De kan kontaktes på +44 843 155 0500.

Roland gitar Amp nyheter

NAMM 2017:Zakk Wylde Odin gral Genesis hyllest til Ozzy år

Ikoniske Zakk Wylde bullseye design? Sjekk. Kjempestor og kompromissløs tone? Sjekk. Odin gral Genesis gitaren leverer varene til metall massene... Mer »

NAMM 2017: Gibson 2017 tradisjonell høy ytelse, S-serien

Avsløre deres nye utvalg av svært rimelig S-serien, Gibson rett skitt på 2017 linje opp inkludert tradisjonelle serien, High Performance Series og mer.... Mer »

NAMM 2017: PRS avsløre helt nytt område 'Sonzera forsterkere'

Den Sonzera serien bestativ av en 50W combo, 50W hodet og 20W combo. Brukes av Black Stone Cherry og Snarky valp, forvent profesjonell grade tone rett utenfor balltre... Mer »