Korg synthesizere

Gear4Music.com

Korg synthesizere har et rykte for unike, fett lyder - helt siden utgivelsen av MS-10 og MS-20 , Korg navn har vært en av dominerende seg i elektronisk musikk. Opprinnelse som en nattklubb eieren og et trekkspill spiller, ble Korg grunnlagt i 1962 i Tokyo. View All Information

Korg synther & moduler

Første 64 produkt visning

Om Korg synther & moduler

Korg er også kjent for sin blanding av diskantelement av proff lyder og enkel å bruke interface. MicroKorg og MicroKorg XL er gode eksempler på dette – brukes av band, musikere og amatører over hele verden, de gir realistisk vinhøst toner i norsk pakker.

En annen populær produktserie er Electribe-synth / sampler området, en av de ledende sequencer basert synth og tromme maskiner i verden.

Arbeidsstasjoner har tungt i Korg området - M50 og M3-arbeidsstasjoner og beryktede Radias synthesizeren – alle tilgjengelig Gear4music.com.com.

Som ledende innen elektroniske musikkinstrumenter, har Korg helt omdefinert verden av interaktive tangentinstrumenter.

Korg-nyheter

KORG Gadget oppdateringen og gratis 'Lite' Mac versjon

Med en ny oppdatering til den opprinnelige firmwaren, mottar KORG Gadget en fullstendig makeover som også en helt ny 'lite' versjon.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digital Piano, KRONOS LS, SV-1

Med massevis av nye tolkninger og fortrolige ansikter å støvel, KORG avslører de nyeste utgivelsene for årets Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en rekke nye tillegg til deres 2017 line-up, Korg søl av bønner på deres nye revamps, oppdateringer og produkter som skal vises på NAMM... Mer »