Korg synthesizere

Gear4Music.com

Korg synthesizere har et rykte for unike, fett lyder - helt siden utgivelsen av MS-10 og MS-20 , Korg navn har vært en av dominerende seg i elektronisk musikk. Opprinnelse som en nattklubb eieren og et trekkspill spiller, ble Korg grunnlagt i 1962 i Tokyo. View All Information

Korg synther & moduler

Første 57 produkter viser

Om Korg synther & moduler

Korg er også kjent for sin blanding av diskantelement av proff lyder og enkel å bruke interface. MicroKorg og MicroKorg XL er gode eksempler på dette – brukes av band, musikere og amatører over hele verden, de gir realistisk vinhøst toner i norsk pakker.

En annen populær produktserie er Electribe-synth / sampler området, en av de ledende sequencer basert synth og tromme maskiner i verden.

Arbeidsstasjoner har tungt i Korg området - M50 og M3-arbeidsstasjoner og beryktede Radias synthesizeren – alle tilgjengelig Gear4music.com.com.

Som ledende innen elektroniske musikkinstrumenter, har Korg helt omdefinert verden av interaktive tangentinstrumenter.

Korg-nyheter

Korg annonsere at Ærede Synth "Wavestation" er nå tilgjengelig For iOS enheter

Rett fra 90-tallet, har den legendariske synth fått en moderne makeover til gjøre det mer allsidig enn noensinne... Mer »

Supercharge din kreativitet med Korg

De som kjøper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil være elligible å motta en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta spille til neste nivå... Mer »

Korg annonsere utvidelse ved siste Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer forfremmelse

Korg's siste kampanje der kunden som kjøper en Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer er berettiget til en gratis SQ 2 x 8 Analog Step Sequencer, har nå blitt utvidet til 31 desember.... Mer »