Ampeg Bass forsterkere

Gear4Music.com

Ampeg Bass forsterkere begynte livet i 1946 og Ampeg er nå en av de største navnene i bass forsterkning. I 1960 Ampeg opprettet en combo amp kalt Portaflex som ble standard bass combo gjennom de neste to Decadeene og er fortsatt sterk. I 1969 Ampeg var først til å utnytte 300 watt sin etablering av SVT som siden har blitt et av de mest ettertraktede etter scene forsterkere rundt. View All Information

Mest populære Ampeg Bass forsterkere

Første 17 produkt visning

Ampeg milepæler

1960 Ampeg introduserer Portaflex bass amp. Innstilt og front-portet, med en lukket tilbake, Portaflex setter en ny standard for tone, kabinett og høyttaler effektivitet og bekvemmelighet i bass-forsterkning.

1966 Ampeg introdusere elektrisk basser som fondly husker oppreist bass med bla formet headstocks, f-hull og Mystery Pickup!

1969 Ampeg lansere 300 watt SVT rør forsterker på NAMM show og the Rolling Stones ta det på turné i 69 og 72.

1988 Ampeg kabinetter en ni fot høy, 720 pund gigantiske SVT amp som Guinness Book of World Records navngir verdens største jobbet forsterker!

Ampeg News

Darkglass elektronikk nå tilgjengelig hos Gear4music

Med et omfattende utvalg av pedaler og en forsterker som løfter premium tone, Darkglass elektronikk er svaret på alle dine bass relaterte bønner.... Mer »

Orange forsterkere avsløre Crush Bass 25, 50 og 100 kombinasjoner

Orange forsterkere har offisielt avsløre tre nye bass combo forsterkere til den Crush serien.... Mer »

Sommer NAMM 2016: Fender annonsere ' 57 Custom Tweed og Bassman 800 forsterkere

Fender har lagt fem nye produkter til sitt omfattende utvalg av forsterkere.... Mer »