Korg keyboard

Gear4Music.com

Korg keyboard er en leder innen musikkkeyboard, musikk arbeidsstasjoner og synther. Mange tTube Korg helt har omdefinert verden av interaktive tasteinstrumenter. Korg keyboard omfavne nyskapende teknologi og brukervennlighet for å produsere en dynamisk og inspirerende spillopplevelse. View All Information

Korg keyboard

Første 15 produkt visning

Korg keyboard arbeidsstasjoner

Første 19 produkt visning

Korg keyboard

Korg keyboard levere ultimate Musikernes arsenal med en komplett Line av tangentinstrumenter, lydmoduler, musikkkeyboard og musikk arbeidsstasjoner, samt pianoer og synthesizere for hver bruk.

Korg's intelligent arrangør keyboard kan være din ideelle musikalsk partner, multi-formål som både en låtskriving-stasjon og bandet ditt scene, alt i ett omfattende keyboard.

Fantastisk lyder, toppmoderne effekter, moderne design og intuitiv brukervennlighet er hjørnesteinene i Korg keyboard merkevaren.

Korg nyheter

Roland starte FA-07 arbeidsstasjon og SE 02 Analog Synthesizer

Første synth postene i den Roland's 'Fremtid omdefinert', FA-07 arbeidsstasjon og SE-02 Synthesizer lover bruker komplett uttrykk og ombord allsidighet.... Mer »

KORG Gadget oppdateringen og gratis 'Lite' Mac versjon

Med en ny oppdatering til den opprinnelige firmwaren, mottar KORG Gadget en fullstendig makeover som også en helt ny 'lite' versjon.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digital Piano, KRONOS LS, SV-1

Med massevis av nye tolkninger og fortrolige ansikter å støvel, KORG avslører de nyeste utgivelsene for årets Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mer »