Akustiske pedaler og effekter

Akustiske effektpedaler i en artists oppsett kan utvide tonene i en akustisk gitar. Loop-pedaler og reverb og delay-pedaler er populært med akustiske gitarister fordi de kan brukes til å opprette uttrykk eller musikalske plass i sanger.

View All Information

Akustiske effekter bestselgere

Første 15 produkt visning

Om akustiske gitar effekter

Romklang, for eksempel Fishman AFX og forsinkelser, som BOSS DD-7 kan vanligvis brukes på akustiske gitarer for å legge til et element i plass til lyden.

Looper-pedaler er ofte foretrekkes av solo akustisk gitaristene slik at de kan laget ulike elementene i en sang – Katie Tunstall er berømt for å bruke Akai Headrush-looper live.

Merker som TC Electronic spesialiserer seg på å gjøre pedaler for akustisk kunstnere og vokalister, med sin naturlige g prosessor som inneholder alle effektene kunne trenge en gitarist.

Akustisk gitar-nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

Mooer's Ocean Maskin er nå på Lager hos Gear4music

Designet i samarbeid med feiret musiker Devin Townsend, blander Mooer's Ocean maskin nydelig, forbigående toner med kraftig uttrykk og dybde.... Mer »

JHS' Pedaler NAMM 2017 Utgivelser Planlagt til Levering Snart

JHS Pedals gi oss lowdown på deres nyeste pedal lanserer og gjenutgivelse fra NAMM 2017, med produkter frakt til forhandlere på 24 April.... Mer »