Akustiske Pedaler og Effekter

Akustiske effektpedaler i en artists oppsett kan utvide tonene til en akustisk gitar. Loop-pedaler og reverb- og delaypedaler er populære blant akustiske gitarister fordi de kan brukes til å opprette uttrykk eller musikalske rom i sanger.

View All Information

Akustiske effekter bestselgere

Om akustiske gitar effekter

Romklang, for eksempel Fishman AFX og forsinkelser, som BOSS DD-7 kan vanligvis brukes på akustiske gitarer for å legge til et element i plass til lyden.

Looper-pedaler er ofte foretrekkes av solo akustisk gitaristene slik at de kan laget ulike elementene i en sang – Katie Tunstall er berømt for å bruke Akai Headrush-looper live.

Merker som TC Electronic spesialiserer seg på å gjøre pedaler for akustisk kunstnere og vokalister, med sin naturlige g prosessor som inneholder alle effektene kunne trenge en gitarist.

Akustisk gitar-nyheter

SJEFEN lanserer nye Katana-Mini gitar forsterker

Det nyeste tilskuddet til det berømte området Katana forsterkere, Katana-Mini gitar forsterker bringer klassiske SJEFEN tone i en transportabel og lett design... Mer »

SJEFEN lanserer MD-500 modulering effekter Pedal

Dagens andre pedal utgivelse fra SJEFEN for Roland's 'Fremtid redesignet' kampanje, MD-500 er siste omfattende arbeidshesten for moderne musiker.... Mer »

SJEFEN lansere den banebrytende RV-500 Reverb Pedal

Den mest avanserte reverb pedal kommer fra SJEFEN hittil, RV-500 pedalen lover en rekke tone forme alternativer og profesjonell grade allsidighet... Mer »