Akustiske pedaler og effekter

Akustiske effektpedaler i en artists oppsett kan utvide tonene i en akustisk gitar. Loop-pedaler og reverb og delay-pedaler er populært med akustiske gitarister fordi de kan brukes til å opprette uttrykk eller musikalske plass i sanger.

View All Information

Akustiske effekter bestselgere

Om akustiske gitar effekter

Romklang, for eksempel Fishman AFX og forsinkelser, som BOSS DD-7 kan vanligvis brukes på akustiske gitarer for å legge til et element i plass til lyden.

Looper-pedaler er ofte foretrekkes av solo akustisk gitaristene slik at de kan laget ulike elementene i en sang – Katie Tunstall er berømt for å bruke Akai Headrush-looper live.

Merker som TC Electronic spesialiserer seg på å gjøre pedaler for akustisk kunstnere og vokalister, med sin naturlige g prosessor som inneholder alle effektene kunne trenge en gitarist.

Akustisk gitar-nyheter

Strymon innføre solnedgang dobbelt Overdrive Pedal

En overdrive pedal utformet for å gjenskape de fleste søkte etter toner i musikkhistorien, Sunset Dual Overdrive gir deg mer igjen for pengene... Mer »

Walrus Audio introdusere nye Warhorn Overdrive Pedal

Komplett med en helt ny design, Warhorn ser merket utforske tonale egenskapene til en blåmerker overdrive med passelig parameteren control.... Mer »

Darkglass elektronikk nå tilgjengelig på Gear4music

Med et omfattende utvalg av pedaler og en forsterker som løfter premium tone, Darkglass elektronikk er svaret på alle dine bass relaterte bønner.... Mer »