Akustiske pedaler og effekter

Akustiske effektpedaler i en artists oppsett kan utvide tonene i en akustisk gitar. Loop-pedaler og reverb og delay-pedaler er populært med akustiske gitarister fordi de kan brukes til å opprette uttrykk eller musikalske plass i sanger.

View All Information

Akustiske effekter best selgere

Første 15 produkt visning

Om akustiske gitar effekter

Romklang, for eksempel Fishman AFX og forsinkelser, som BOSS DD-7 kan vanligvis brukes på akustiske gitarer for å legge til et element i plass til lyden.

Looper-pedaler er ofte foretrekkes av solo akustisk gitaristene slik at de kan laget ulike elementene i en sang – Katie Tunstall er berømt for å bruke Akai Headrush-looper live.

Merker som TC Electronic spesialiserer seg på å gjøre pedaler for akustisk kunstnere og vokalister, med sin naturlige g prosessor som inneholder alle effektene kunne trenge en gitarist.

Akustisk gitar-nyheter

New Old Blood Noise Endeavours Pedaler på Lager hos Gear4music

Old Blood Noise Endeavors EQ og Buffer, hodetelefon forsterker og AB/Y Switcher har landet. Solid og road ready, garanterer denne trioen at du får det beste ut av gitaren din.... Mer »

EHX Annonserer Ny SYNTH9 Synthesizer Maskin Pedal

En pedal som gjenopplever æren av de siste århundrenes største synth lyder, SYNTH9 Synth Pedal tilbyr spilleren 9 tidløse toner i én pakke.... Mer »

EHX introduserer nye Canyon Delay og Looper Pedal

Fylt til randen med spennende tonale alternativer, Canyon Delay og Looper pedal har 11 moduser, hver med sin egen særegne og karakter.... Mer »