Roland synthesizere

Gear4Music.com

Roland synthesizere har vært innflytelsesrike i elektroniske musikkinstrumenter scene tidlig 1970-tallet med utgivelsen av SH1000. På 80-tallet slapp de flaggskip Jupiter og Juno produktlinjer. Siden da, har Roland gått på å utvikle et bredt spekter av synthesizere - inkludert gjeldende Fantom serien og en oppdatert versjon av Juno-området. Gear4music.com omfatter hele Roland-synther - inkludert nye GAIA SH-01. View All Information

Roland synther & moduler til salgs

Første 52 produkt visning

Om Roland synther & moduler

Roland synther er kjent for deres brukervennlighet bruk og høy kvalitet lyder. Etter å ha fått universell appell, fortsetter de å øke sin enestående rykte med hver nye utgivelse.

Roland synth området inkluderer Jupiter, Integra, V-Synth, Lucina, AX, VP og Gaia SH-01.

Varierer i pris fra rundt 3,235 til 21,565 det er noe for alle, enten du leter etter en morsom skulder synth, en komplett arbeidsstasjon eller teknologisk avanserte V-Synth, Roland er en kvalitet valg.

Gear4music.com har et omfattende utvalg av Roland synther inkludert nesten nye elementer og Pakkereiser. Med en in-store Roland-ekspert som kan gi ekstra informasjon, råd og hjelp.

For å kontakte ring våre Roland spesialist 0843 155 0500.

Roland News

Roland starte lek-skiftende SPD::ONE perkusjon utvalg

Bygget for å utfylle den moderne perkussive musikeren, utstillinger fjellkjeden SPD::ONE fullstendig allsidighet og tilpasningsevne mot konsert.... Mer »

Roland avsløre eksklusiv markedsføring med ark musikk direkte Pass

Roland tilbyr en helt ny kampanje der de som kjøper noen Roland GP, LX eller HP piano får en gratis tre måneders abonnement på notene direkte passere.... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre RD-2000 Digital Piano

Med en rekke spennende funksjoner kombinerer RD-2000 de beste egenskapene av akustisk og digital pianoer i et nyskapende hybrid... Mer »