Roland synthesizere

Gear4Music.com

Roland synthesizere har vært innflytelsesrike i elektroniske musikkinstrumenter scene tidlig 1970-tallet med utgivelsen av SH1000. På 80-tallet slapp de flaggskip Jupiter og Juno produktlinjer. Siden da, har Roland gått på å utvikle et bredt spekter av synthesizere - inkludert gjeldende Fantom serien og en oppdatert versjon av Juno-området. Gear4music.com omfatter hele Roland-synther - inkludert nye GAIA SH-01. View All Information

Roland synther & moduler til salgs

Første 52 produkter viser

Om Roland synther & moduler

Roland synther er kjent for deres brukervennlighet bruk og høy kvalitet lyder. Etter å ha fått universell appell, fortsetter de å øke sin enestående rykte med hver nye utgivelse.

Roland synth området inkluderer Jupiter, Integra, V-Synth, Lucina, AX, VP og Gaia SH-01.

Varierer i pris fra rundt 3,171 til 21,137 det er noe for alle, enten du leter etter en morsom skulder synth, en komplett arbeidsstasjon eller teknologisk avanserte V-Synth, Roland er en kvalitet valg.

Gear4music.com har et omfattende utvalg av Roland synther inkludert nesten nye elementer og Pakkereiser. Med en in-store Roland-ekspert som kan gi ekstra informasjon, råd og hjelp.

For å kontakte ring våre Roland spesialist 0843 155 0500.

Roland News

Kjøpe en Roland JD-XA 4-stemmersanaloge Polysynth og få et sett av M-100 AIRA hodetelefoner gratis!

Fra nå frem til 31 desember, Roland tilbyr kundene muligheten til å få sine hender på premium kvalitet Hodetelefoner helt gratis... Mer »

Roland's "fremtiden. Redefinert"produkter nå i salg på Gear4music

Alt fra AE-10 Aerophone Digital vind Instrument til Boutique VP-03 Vocoder, Roland forblir i forkant av musikalske innovasjon.... Mer »

Roland annonsere flere nye utgivelser som bygger på noen av deres største Hits

AD-2 akustisk Amp og, CP-1 X kompressor JC-22 Jazz refrenget gitar forsterker... Mer »