Fender Bass gitarforsterkere

Gear4Music.com

Fender Bass forsterkere har blitt synonymt med alle ting rock'n'roll og med ikoniske Fender instrumenter som Bassman amp, Rumble amp, Precision-bass, Jazz-bass, Telecaster og Stratocaster, har Fender gitar og Fender forsterkere blitt et kjent navn. View All Information

Fender Bass forsterkere

Første 22 produkt visning

Om Fender Bass forsterkere

Fender bassgitar og bass forsterkere har blitt brukt over flere Decade av noen av de største bassister i musikkbransjen fra Sting av The Police til Duff McKagen av Guns and Roses.

Hos Gear4music.com.com tilbyr vi Fenders brede utvalg av bass forsterkere, inkludert deres stadig populære Rumble combo bass forsterkere og leverer perfekt konfigurasjon for å spille hjemme eller på gigger. De berømte Bassman combo ventil bass forsterkerne leverer verdensklasse lyd i en pakke designet for å håndtere kravene fra lave bassgitar frekvenser.

Fender Bass Amp nyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »