Fender Bass gitarforsterkere

Gear4Music.com

Fender Bass forsterkere har blitt synonymt med alle ting rock'n'roll og med ikoniske Fender instrumenter som Bassman amp, Rumble amp, Precision-bass, Jazz-bass, Telecaster og Stratocaster, har Fender gitar og Fender forsterkere blitt et kjent navn. View All Information

Fender Bass forsterkere

Første 23 produkt visning

Om Fender Bass forsterkere

Fender bassgitar og bass forsterkere har blitt brukt over flere Decade av noen av de største bassister i musikkbransjen fra Sting av The Police til Duff McKagen av Guns and Roses.

På Gear4music.com.com tilbyr vi Fenders brede utvalg av bass forsterkere, inkludert deres stadig populære Rumble combo bass forsterkere og leverer perfekt konfigurasjon for å spille hjemme eller på gigger. De berømte Bassman combo ventil bass forsterkerne leverer verdensklasse lyd i en pakke designet for å håndtere kravene fra lave bassgitar frekvenser.

Fender Bass Amp nyheter

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Fender slipper en ny utvalg av i-øret-skjermer

En ny serie med profesjonell i-øret-skjermer med en premium lydkvalitet, ideelt for opptredener, innspilling og lytte.... Mer »