Akustiske gitarmerker

Gear4Music.com

Akustiske gitarer har hatt en enorm innvirkning på musikk, da instrumentet har blitt assosiert med folkemusikk, jazz og blues samt mange populære moderne singer-songwriters. Hos Gear4music forstår vi at hver akustiske musiker ser etter ulike ting når de velger sin gitar. View All Information

Mest populære akustiske gitarer

Om akustiske gitarer

Dreadnought akustisk gitar, som også er rettet mot nybegynnere, er tilgjengelig for samme pris. Større instrumentet har en full og balansert akustisk gitar tone og kan skryte av høye nivåer av spillbarhet og respons i tillegg til den kompenserte broen.

Elektro-akustisk gitar, som har pickups, er marginalt dyrere, for eksempel Roundback akustisk gitar. Slimline instrumentet har en cutaway-funksjon, og gir varme og klare akustisk gitar toner i tillegg til å ha en god følelse. Den er utformet med live opptreden i tankene, med sikte på å minimalisere problemer med tilbakemeldinger når akustisk gitar forsterkes.

Med lignende akustiske gitarfunksjoner og samme pris er enkelt Cutaway elektro akustisk gitar, som har en godt balansert akustisk lyd som er også designet for å høres flott gjennom en amp.

Ytterligere opp en prisklasse, og for de ønsker å avansere finner vi Washburn D46S akustisk gitar. Instrumentet ansees for å være uten rivaler i sin prisklasse pga sin og kvaliteten av tre som blir brukt for å lage denne akustiske gitaren.

På pristtoppen finner vi utvalget av Yamaha LJX6C Solid Yop Jumbo akustisk gitar. Med en solid gran topp, cutaway rosentre rygg og sider og en toveis pickup med pre-amp system, er instrumentet bygget med den moderne akustiske gitarist i tankene, og produserer en tone som er kontrollert, sikker og en sterk mellomtone.

Akustisk gitar-nyheter

Yamaha lanserer en konkurranse for å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha lanserer konkurransen samtidig som utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent- Life on the Road... Mer »

Fender Lanserer Ny Gitar Tuning App

Fender lansere sin nye app 'Fender Tune', en app som er designet for både nybegynnere og proffer... Mer »

Sommer NAMM 2016: Ny Ibanez Artwood Vintage Thermo-Aged Akustiske Gitarer

Ibanez har lagt til seks nye gitarer til deres omfattende utvalg av akustiske gitarer.... Mer »

Sommer NAMM 2016: Martin gitar utvide Junior serien

Martin gitar har lagt DRSG samt syv nye X-serien cutaways modeller med Sonitone elektronikk på sommeren NAMM 2016.... Mer »

Fender dybden i øret skjermen territorium

Verdenskjente gitar produsenten tilbyr fem nye øret skjermen modeller i sin siste venture.... Mer »