Gitarmerker - Akustisk

Gear4Music.com

Akustiske gitarer har hatt en enorm innvirkning på musikkens historie. Instrumentet har blitt assosiert med folkemusikk, jazz og blues, samt mange populære moderne singer-songwriters. Hos Gear4music forstår vi at alle akustiske musikere ser etter ulike ting når de velger sin gitar. View All Information

Mest populære akustiske gitarer

Om akustiske gitarer

Dreadnought akustisk gitar, som også er rettet mot nybegynnere, er tilgjengelig for samme pris. Større instrumentet har en full og balansert akustisk gitar tone og kan skryte av høye nivåer av spillbarhet og respons i tillegg til den kompenserte broen.

Elektro-akustisk gitar, som har pickups, er marginalt dyrere, for eksempel Roundback akustisk gitar. Slimline instrumentet har en cutaway-funksjon, og gir varme og klare akustisk gitar toner i tillegg til å ha en god følelse. Den er utformet med live opptreden i tankene, med sikte på å minimalisere problemer med tilbakemeldinger når akustisk gitar forsterkes.

Med lignende akustiske gitarfunksjoner og samme pris er enkelt Cutaway elektro akustisk gitar, som har en godt balansert akustisk lyd som er også designet for å høres flott gjennom en amp.

Ytterligere opp en prisklasse, og for de ønsker å avansere finner vi Washburn D46S akustisk gitar. Instrumentet ansees for å være uten rivaler i sin prisklasse pga sin og kvaliteten av tre som blir brukt for å lage denne akustiske gitaren.

På pristtoppen finner vi utvalget av Yamaha LJX6C Solid Yop Jumbo akustisk gitar. Med en solid gran topp, cutaway rosentre rygg og sider og en toveis pickup med pre-amp system, er instrumentet bygget med den moderne akustiske gitarist i tankene, og produserer en tone som er kontrollert, sikker og en sterk mellomtone.

Akustisk gitar-nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien hos Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »

Yamaha lanserer en konkurranse for å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha lanserer konkurransen samtidig som utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent- Life on the Road... Mer »

Fender Lanserer Ny Gitar Tuning App

Fender lansere sin nye app 'Fender Tune', en app som er designet for både nybegynnere og proffer... Mer »