Bassforsterkermerker

Vår bassforsterkeravdeling inneholder det beste innen bassgitarforsterkning med produkter fra noen av de ledende navnene i bransjen, inkludert Ashdown, TC Electronic, Gallien & Krueger, Laney og Ampeg.

View All Information

Mest populære Bass gitarforsterkere

Første 18 produkt visning

Bassforsterker-informasjon

Bassforsterkere kan produsere en rekke forskjellige basstoner. Fra varme til vrengte, fyldige til punchy, og alt i mellom. Det er viktig å finne den rette forsterkeren for den lyden du ønsker. Utvalget er stort, fra klarhet og trøkk som du finner i f.eks Markbass, til allsidigheten til Ampeg og britisk-designede Ashdown med sin varme, runde lyd.

Vi har alltid de beste bassforsterkerene tilgjengelig, fra Laney til Line 6 til Fender, samt et stort utvalg av tilbehør.

Bassforsterker nyheter

SJEFEN lanserer GT-1B Bass-effekter prosessor

Kort på plass? Trenger en hele biblioteket av toner på føttene? SJEFEN nye GT-1B Bass effekter prosessor har alle baser dekket.... Mer »

Darkglass elektronikk nå tilgjengelig hos Gear4music

Med et omfattende utvalg av pedaler og en forsterker som løfter premium tone, Darkglass elektronikk er svaret på alle dine bass relaterte bønner.... Mer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Strengs Fretted og Fretless Bass Gitar

Ukonvensjonell er hva Ibanez gjør best, SRAS7 gir best av begge verdener til den moderne musiker med sin kombinasjon fretless og fretted fretboards,... Mer »