Bassforsterker merker

Vår bassforsterker avdeling inneholder det beste innen bassforsterkere med noen av de mest kjente merkevarene i bransjen, inkludert Ashdown, Gallien & Krueger, Laney og Ampeg.

View All Information

Mest populære Bass gitarforsterkere

Bassforsterker-informasjon

Bassforsterkere kan produsere en rekke forskjellige basstoner. Fra varme til vrengte, fyldige til punchy, og alt i mellom. Det er viktig å finne den rette forsterkeren for den lyden du ønsker. Utvalget er stort, fra klarhet og trøkk som du finner i f.eks Markbass, til allsidigheten til Ampeg og britisk-designede Ashdown med sin varme, runde lyd.

Vi har alltid de beste bassforsterkerene tilgjengelig, fra Laney til Line 6 til Fender, samt et stort utvalg av tilbehør.

Bassforsterker nyheter

Darkglass elektronikk nå tilgjengelig hos Gear4music

Med et omfattende utvalg av pedaler og en forsterker som løfter premium tone, Darkglass elektronikk er svaret på alle dine bass relaterte bønner.... Mer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Strengs Fretted og Fretless Bass Gitar

Ukonvensjonell er hva Ibanez gjør best, SRAS7 gir best av begge verdener til den moderne musiker med sin kombinasjon fretless og fretted fretboards,... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »