Bassforsterker merker

Vår bassforsterker avdeling inneholder det beste innen bassforsterkere med noen av de mest kjente merkevarene i bransjen, inkludert Ashdown, Gallien & Krueger, Laney og Ampeg.

View All Information

Mest populære Bass gitarforsterkere

Bassforsterker-informasjon

Bassforsterkere kan produsere en rekke forskjellige basstoner. Fra varme til vrengte, fyldige til punchy, og alt i mellom. Det er viktig å finne den rette forsterkeren for den lyden du ønsker. Utvalget er stort, fra klarhet og trøkk som du finner i f.eks Markbass, til allsidigheten til Ampeg og britisk-designede Ashdown med sin varme, runde lyd.

Vi har alltid de beste bassforsterkerene tilgjengelig, fra Laney til Line 6 til Fender, samt et stort utvalg av tilbehør.

Bassforsterker nyheter

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Strengs Fretted og Fretless Bass Gitar

Ukonvensjonell er hva Ibanez gjør best, SRAS7 gir best av begge verdener til den moderne musiker med sin kombinasjon fretless og fretted fretboards,... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »