Tilbehør til elektrisk gitar

Gitartilbehør er en viktig del av utstyret til en gitarist, også for regelmessig vedlikehold av instrumentet og å bygge ferdigheter. Vi tilbyr et stort utvalg av det beste gitarutstyret, til best mulig verdi. Vi har også det siste innen innovative nye produkter.

View All Information

Mest populære elektrisk gitarstrenger

Første 9 produkt visning

Mest populære Instrument kabler

Første 12 produkt visning

Mest populære elektrisk gitar kasser

Første 8 produkt visning

Om gitar-tilbehør

Tilbehør er en viktig del av hver gitaristene satt opp, som er grunnen til at vi alltid aksjer et bredt utvalg av elektrisk gitar relatert legge ons. Alle gitaristene må regelmessig endre sine strenger, fylle opp sine Plukk-samling og erstatte slitt stropper. For gigging musikere er et etui, eller minst en gitar bag, avgjørende.

Elektrisk gitar nyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

EarthQuaker Devices enheter utløse nye Fuzz Erupter Pedal

Control harmonisk innhold og produksjon av tonen i ett slag. Designet for alt modig og seig, Earthquaker's Erupter setter fuzz tilbake på kartet.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 gitar Pedal

Den neste utgaven LunaStone for å debut på årets Musikmesse i Frankfurt, TrueOverdrive 2 gitar pedal vinnere av beefiest av bunnen ender.... Mer »