Gitarforsterkere | Gitarforsterkere

Gitarforsterkeren spiller en stor rolle i utforming av en gitarists lyd. Det er mange som har noen få bestemte merker som de vet vil gi dem det soundet de ønsker. På Gear4music kan du søke blandt våre forsterkere etter topp merker som Fender, Orange og Marshall eller oppdage noe nytt fra fremvoksende forsterkermerker som Kemper, SubZero og PRS.

View All Information

Mest populaere gitarforsterkere

Gitar forsterkere informasjon

Gitarforsterkere kan grovt deles inn i to kategorier; Combo forsterkere, som inkluderer forsterker og høyttalere i samme kabinett, for eksempel Peavey Valveking, og separate forsterkertopper med eksterne høyttalerkabinett, for eksempel Orange Terror-serien.

Combo forsterkere tilbyr fantastisk lyd i en svært portabel pakke, og har ofte innebygd spring reverb eller effekter.

Forsterkere som er satt sammen av separate kabinett og forsterkertopp foretrekkes ofte av de som ønsker å prøve ut forskjellige kombinasjoner av oppsett for å oppnå en bestemt tone.

Vi har alltid de mest populære forsterkerene på lager, inkludert berømte forsterkere som Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

Som en generell regel, Solid State-forsterkere gir skarpe, klare toner, med mye attack. De krever mindre vedlikehold, og har mindre deler som kan gå i stykker.

Rørforsterkere er anerkjente for sine eksepsjonellt varme og feite tone. Du kan få en flott og naturlig vreng i en rørforsterker. Det kan være stor variasjon fra rørforsterker til rørforsterker.

gitar Amp nyheter

Line 6 starte Spider V utvalg

Med en overflod av nye funksjoner, Spider V revolusjonert digital forsterkning?... Mer »

Boss Katana gitarforsterkere kommer Gear4music

Boss lansere deres nye Katana rekke gitarforsterkere.... Mer »

VOX annonsere AC, MINI5 og VT forsterkere i British Racing Green

Noen av VOXer elsket favoritter er nå tilgjengelig i merkevaren begrenset opplag ny farge.... Mer »

Supro avsløre Big Star 2 x 12 forsterker og Titan Cab

USA amp selskapet legge mer amper til high-end området... Mer »