Gitarforsterkere | Elektriske gitarforsterkere

Gitarforsterkere spiller en stor rolle i utformingen av gitaristens lyd. Mange har noen få bestemte merker som de vet vil gi dem akkurat den lyden de ønsker. Hos Gear4music finner du forsterkere fra kjente merker som Fender, Orange og Marshall, og du kan oppdage noe nytt fra fremvoksende forsterkermerker som Kemper, SubZero, og PRS.

View All Information

Mest populaere gitarforsterkere

Gitar forsterkere informasjon

Gitarforsterkere kan grovt deles inn i to kategorier; Combo forsterkere, som inkluderer forsterker og høyttalere i samme kabinett, for eksempel Peavey Valveking, og separate forsterkertopper med eksterne høyttalerkabinett, for eksempel Orange Terror-serien.

Combo forsterkere tilbyr fantastisk lyd i en svært portabel pakke, og har ofte innebygd spring reverb eller effekter.

Forsterkere som er satt sammen av separate kabinett og forsterkertopp foretrekkes ofte av de som ønsker å prøve ut forskjellige kombinasjoner av oppsett for å oppnå en bestemt tone.

Vi har alltid de mest populære forsterkerene på lager, inkludert berømte forsterkere som Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

Som en generell regel, Solid State-forsterkere gir skarpe, klare toner, med mye attack. De krever mindre vedlikehold, og har mindre deler som kan gå i stykker.

Rørforsterkere er anerkjente for sine eksepsjonellt varme og feite tone. Du kan få en flott og naturlig vreng i en rørforsterker. Det kan være stor variasjon fra rørforsterker til rørforsterker.

gitarforsterker nyheter

Korns Brian Welch gir Downlow på Orange's Rockerverb

Sitere den Rockerverb MKIII 50W som integrert bandene definitive lyd, Welch forklarer i detalj hvor viktig Orange ampere er korns tone.... Mer »

Stone Deaf FX introdusere deres nye utvalg av forsterkere

Tilgjengelig for kjøp på Gear4music, Stone Deaf's splitter nye rekke forsterkere gi den modern player tonale alternativer og størrelser for å utforske!... Mer »

NAMM 2017: Line 6 slipper Variax Shuriken og Spider V 240HC

Line 6's første noensinne artist designet gitar, Shuriken personifiserer aggressiv og teknisk spillestiler metall entusiaster over hele verden.... Mer »

NAMM 2017: Orange forsterkere Rocker 15, Rocker 32

Orange's nye forsterkere er den perfekte løsningen for de som ønsker å slå to fluer i ett smekk. Akkurat som på scene som i soverommet, tilbyr Rocker serien fullstendig allsidighet.... Mer »