Gitarforsterkere | Forsterkere for El-gitarer

Gitarforsterkere spiller en stor rolle i utformingen av gitaristers lyd. Mange har noen få bestemte merker som de vet vil gi dem akkurat den lyden de ønsker. Hos Gear4music finner du forsterkere fra kjente merker som for eksempel Fender, Orange og Marshall, eller du kan oppdage noe nytt fra fremvoksende forsterkermerker som Kemper, SubZero, og PRS.

View All Information

Mest populære gitarforsterkere

Gitar forsterkere informasjon

Gitarforsterkere kan grovt deles inn i to kategorier; Combo forsterkere, som inkluderer forsterker og høyttalere i samme kabinett, for eksempel Peavey Valveking, og separate forsterkertopper med eksterne høyttalerkabinett, for eksempel Orange Terror-serien.

Combo forsterkere tilbyr fantastisk lyd i en svært portabel pakke, og har ofte innebygd spring reverb eller effekter.

Forsterkere som er satt sammen av separate kabinett og forsterkertopp foretrekkes ofte av de som ønsker å prøve ut forskjellige kombinasjoner av oppsett for å oppnå en bestemt tone.

Vi har alltid de mest populære forsterkerene på lager, inkludert berømte forsterkere som Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

Som en generell regel, Solid State-forsterkere gir skarpe, klare toner, med mye attack. De krever mindre vedlikehold, og har mindre deler som kan gå i stykker.

Rørforsterkere er anerkjente for sine eksepsjonellt varme og feite tone. Du kan få en flott og naturlig vreng i en rørforsterker. Det kan være stor variasjon fra rørforsterker til rørforsterker.

gitarforsterker nyheter

Vox kunngjør Ltd. Ed. 60th Anniversary hånd kablet forsterkere

I feiringen av sin rike historie lanserer VOX AC30HW60 og AC15HW60. Designet for å etterligne klassikerne, VOX legge drivkraft til ordspråket "gamle er gull"... Mer »

Fremtiden omdefinert: Roland Blues Cube britiske EL84, BOSS MS-3

Siste nytt fra Roland's Future omdefinert, Blues Cube britiske EL84 endret og MS-3 Multi Effects Switcher påtent gitar samfunnet i påvente... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »

Korns Brian Welch gir Downlow på Orange's Rockerverb

Sitere den Rockerverb MKIII 50W som integrert bandene definitive lyd, Welch forklarer i detalj hvor viktig Orange ampere er korns tone.... Mer »