Gitarpedaler og effekter

Gitarpedaler og effekter er et viktig element av enhver gitarist sitt oppsett. De kan brukes til å legge til en rekke forskjellige former til gitartonen, samt til å lage helt unike lyder. Hos Gear4music har vi et omfattende utvalg av effektpedaler fra ledende merkevarer som Boss, Line 6, Zoom og Digitech.

View All Information

Mest populære gitar effekter og pedaler

Første 36 produkt visning

Om gitar effekter

Gitar effekter har hjulpet musikere figuren og håndverket sine lyd i flere Decade - fra finjustering sin tone, til å radikalt endre sine hele lyd. Multi-Effects pedaler, som BOSS GT-10, kombinere flere effekter i én, bærbar enhet. Disse kan bestå av forsinkelse, kor, reverb, Overdrive, forvrengning samt mer eksperimentelle effekter som Ring modulering.

Gitar effekter nyheter

Gear4music nå strømpe Gurus forsterkere Boutique serien pedaler

Kjent for sin arv til revolusjonerende forsterkere og gitar pedaler, Gurus har raskt etablert seg som en ledende stemme i gitar bransjen... Mer »

EarthQuaker Devices enheter utløse nye Fuzz Erupter Pedal

Control harmonisk innhold og produksjon av tonen i ett slag. Designet for alt modig og seig, Earthquaker's Erupter setter fuzz tilbake på kartet.... Mer »

SJEFEN MDP teknologi lytter og tilpasser seg spille

SJEFEN flerdimensjonal bearbeiding teknologien forbedrer og reagerer på bestemte artikulasjon, oppmuntrende en gjennomgående høy kvalitetslyd uten kompromiss.... Mer »