Gitarpedaler og effekter

Gitarpedaler og effekter er et viktig element av enhver gitarist sitt oppsett. De kan brukes til å legge til en rekke forskjellige former til gitartonen, samt til å lage helt unike lyder. På Gear4music har vi et omfattende utvalg av effektpedaler fra ledende merkevarer som Boss, Line 6, Zoom og Digitech.

View All Information

Mest populære gitar effekter og pedaler

Om gitar effekter

Gitar effekter har hjulpet musikere figuren og håndverket sine lyd i flere Decade - fra finjustering sin tone, til å radikalt endre sine hele lyd. Multi-Effects pedaler, som BOSS GT-10, kombinere flere effekter i én, bærbar enhet. Disse kan bestå av forsinkelse, kor, romklang, Overdrive, forvrengning samt mer eksperimentelle effekter som Ring modulering.

Gitar effekter nyheter

New Old Blood Noise Endeavours Pedaler på Lager hos Gear4music

Old Blood Noise Endeavors EQ og Buffer, hodetelefon forsterker og AB/Y Switcher har landet. Solid og road ready, garanterer denne trioen at du får det beste ut av gitaren din.... Mer »

EHX Annonserer Ny SYNTH9 Synthesizer Maskin Pedal

En pedal som gjenopplever æren av de siste århundrenes største synth lyder, SYNTH9 Synth Pedal tilbyr spilleren 9 tidløse toner i én pakke.... Mer »

EHX introduserer nye Canyon Delay og Looper Pedal

Fylt til randen med spennende tonale alternativer, Canyon Delay og Looper pedal har 11 moduser, hver med sin egen særegne og karakter.... Mer »