Gitarpedaler og effekter

Gitarpedaler og effekter er et viktig element av enhver gitarist sitt oppsett. De kan brukes til å legge til en rekke forskjellige former til gitartonen, samt til å lage helt unike lyder. På Gear4music har vi et omfattende utvalg av effektpedaler fra ledende merkevarer som Boss, Line 6, Zoom og Digitech.

View All Information

Mest populære gitar effekter og pedaler

Første 36 produkt visning

Om gitar effekter

Gitar effekter har hjulpet musikere figuren og håndverket sine lyd i flere Decade - fra finjustering sin tone, til å radikalt endre sine hele lyd. Multi-Effects pedaler, som BOSS GT-10, kombinere flere effekter i én, bærbar enhet. Disse kan bestå av forsinkelse, kor, reverb, Overdrive, forvrengning samt mer eksperimentelle effekter som Ring modulering.

Gitar effekter nyheter

Mooer's Ocean Maskin er nå på Lager hos Gear4music

Designet i samarbeid med feiret musiker Devin Townsend, blander Mooer's Ocean maskin nydelig, forbigående toner med kraftig uttrykk og dybde.... Mer »

JHS' Pedaler NAMM 2017 Utgivelser Planlagt til Levering Snart

JHS Pedals gi oss lowdown på deres nyeste pedal lanserer og gjenutgivelse fra NAMM 2017, med produkter frakt til forhandlere på 24 April.... Mer »

Keeley på GC-2 og Monterey Fuzz pedaler kommende prisnedgang

Keeley på GC-2 gitarist begrense forsterker og Monterey Fuzz Vibe Rotary Wah i hvitt og gull vil være tilgjengelig til en redusert pris fra 14/04/2017... Mer »