Ibanez akustisk gitar

Gear4Music.com

Ibanez akustiske gitarer begynte livet i 1908, da selskapet begynte å produsere akustiske instrumenter i Spania. Ibanez har utviklet seg dramatisk i ettertid, og i dag, fortsetter de å produsere høy kvalitet akustiske gitarer. View All Information

Ibanez akustisk gitar pakker

Første 2 produkt visning

Ibanez akustisk gitar

Første 13 produkt visning

Ibanez elektroakustisk gitar

Første 35 produkt visning

Ibanez klassisk gitar

Første 3 produkt visning

Om Ibanez akustisk gitar

Ibanez akustiske gitarer har et voksende rykte blant akustiske artister, elsket for sin ekspansive, naturlige akustiske gitar lyd og radikale design. Mange av de største navnene innen musikk bruker Ibanez akustiske gitarer, som:

Joe Satriani
Steve Vai
Gareth Davies
Edwin McCain
Tonxtu

Ibanez akustisk gitar utvalg, som alltid er kjent for sine unike og imponerende design og fullføring, er intet unntak.

På Gear4music.com.com tilbyr vi et stort utvalg av Ibanez akustiske gitarer til noen av de laveste prisene vil du finne online i Storbritannia. Som et av våre mest populære merker, har vi et svært tett arbeidsforhold med dem - vi sikrer at vår Ibanez akustisk gitar utvalg representerer det nyeste og beste tilgjengelig.

Ibanez gitar nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 gitar Pedal

Den neste utgaven LunaStone for å debut på årets Musikmesse i Frankfurt, TrueOverdrive 2 gitar pedal vinnere av beefiest av bunnen ender.... Mer »