Ibanez akustisk gitar

Gear4Music.com

Ibanez akustiske gitarer begynte livet i 1908, da selskapet begynte å produsere akustiske instrumenter i Spania. Ibanez har utviklet seg dramatisk i ettertid, og i dag, fortsetter de å produsere høy kvalitet akustiske gitarer. View All Information

Ibanez akustisk gitar pakker

Første 2 produkt visning

Ibanez akustisk gitar

Første 13 produkt visning

Ibanez elektroakustisk gitar

Første 35 produkt visning

Ibanez klassisk gitar

Første 3 produkt visning

Om Ibanez akustisk gitar

Ibanez akustiske gitarer har et voksende rykte blant akustiske artister, elsket for sin ekspansive, naturlige akustiske gitar lyd og radikale design. Mange av de største navnene innen musikk bruker Ibanez akustiske gitarer, som:

Joe Satriani
Steve Vai
Gareth Davies
Edwin McCain
Tonxtu

Ibanez akustisk gitar utvalg, som alltid er kjent for sine unike og imponerende design og fullføring, er intet unntak.

På Gear4music.com.com tilbyr vi et stort utvalg av Ibanez akustiske gitarer til noen av de laveste prisene vil du finne online i Storbritannia. Som et av våre mest populære merker, har vi et svært tett arbeidsforhold med dem - vi sikrer at vår Ibanez akustisk gitar utvalg representerer det nyeste og beste tilgjengelig.

Ibanez gitar nyheter

Nå strømpe Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton Signature Strats

Har best dager gått av Eric Clapton Signature Start uttrykker klassisk Fender personlighet av en rekke quirky moderne ting.... Mer »

Music Man slipper nye Cutlass gitar med HSS Pickups

Bygge på suksessen av deres Cutlass oppføringer, Music Man ta en velprøvde favoritt og gjøre det mer allsidig enn noensinne med en ekstra pickup.... Mer »

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »