Akustiske gitarpakker

Akustiske gitarpakker hos Gear4music inneholder alt du trenger for å komme i gang med instrumentet. Akustisk gitar kan være en av de mest givende, men samtidig enkleste musikkinstrumenter å begynne med. Vi tilbyr et bredt utvalg av akustisk gitarpakker rettet mot nybegynnere, slik at du får alle de nødvendige ressursene og verktøyene du trenger underveis.

View All Information

Akustiske gitarpakker

Første 78 produkt visning

Elektroakustiske gitarpakker

Første 60 produkt visning

Om akustisk gitar-pakker

I tillegg til en akustisk gitar, vil spillere ofte møte behovet for en forsterker eller stativ og annet tilbehør. Hvis du bare angir verden av akustisk gitar, kan deretter en akustisk gitar-pakke gi deg alt du trenger – det kan også spare deg for penger i det lange løp!

Ofte inkludert et stativ, stroppen, capo, mottaker, amp og reservedeler sett med strenger eller en kombinasjon av de ovennevnte - på Gear4music.com.com vi tilbyr et stort utvalg av stor verdi akustisk gitar pakker til lave priser.

Akustisk gitar-nyheter

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien på Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »

Yamaha lanserer en konkurranse for å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha lanserer konkurransen samtidig som utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent- Life on the Road... Mer »

Fender Lanserer Ny Gitar Tuning App

Fender lansere sin nye app 'Fender Tune', en app som er designet for både nybegynnere og proffer... Mer »