Akustiske gitarpakker

Akustiske gitarpakker hos Gear4music inneholder alt du trenger for å komme i gang med instrumentet. Akustisk gitar kan være en av de mest givende, men samtidig enkleste musikkinstrumenter å begynne med. Vi tilbyr et bredt utvalg av akustisk gitarpakker rettet mot nybegynnere, slik at du får alle de nødvendige ressursene og verktøyene du trenger underveis.

View All Information

Akustiske gitarpakker

Første 80 produkt visning

Elektroakustiske gitarpakker

Første 59 produkt visning

Om akustisk gitar-pakker

I tillegg til en akustisk gitar, vil spillere ofte møte behovet for en forsterker eller stativ og annet tilbehør. Hvis du bare angir verden av akustisk gitar, kan deretter en akustisk gitar-pakke gi deg alt du trenger – det kan også spare deg for penger i det lange løp!

Ofte inkludert et stativ, stroppen, capo, mottaker, amp og reservedeler sett med strenger eller en kombinasjon av de ovennevnte - på Gear4music.com.com vi tilbyr et stort utvalg av stor verdi akustisk gitar pakker til lave priser.

Akustisk gitar-nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien hos Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »