Cymbaler

På Gear4music.com forstår vi at hver person trenger noe forskjellig fra sine cymbaler, da valget du gjør i stor grad kan påvirke trommelyden din. Vi har et stort utvalg tilgjengelig, fra 6 "splash til 22" ride cymbaler, krasjer, hi-hats og porselen varianter.

View All Information

Cymbal best selgere

Første 28 produkt visning

Om cymbaler

Cymbaler er et uunnværlig kjøp for trommeslagere. Nybegynnerpakker vil inneholde cymbalpakker, men lidenkabinettelige spillere bør oppgradere. Dyrere trommesett selges ofte som shell pakker, og gjør kjøp av cymbaler enda viktigere.

Zildjian cymbaler er førstevalget til stjerner som Ronnie Vannucci, og vi har et av de beste utvalgene tilgjengelig, inkludert ZXT serien. Bob Bryar fra MCR velger Sabian cymbaler, og vi har et stort antall på lager, inkludert deres AAX-serie.

Cymbals News

Gear4music nå strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europeiske distributøren av den Massachusetts basert merkevare SJC Custom trommer og er nå strømpe en rekke ulike produkter.... Mer »

SE - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronisk trommesett

Omfatter de nye TD-25 V-Drum modul, som gir en dynamisk og interaktiv følelse, to nye Roland V-Drums kits Erstatt TD-15.... Mer »

NAMM 2015: Sabian Big and Ugly cymbaler

Sabian har lansert en helt nytt sett av ride cymbaler, Big and Ugly området. Disse kraftige cymbaler produsere en mørk, organisk og imperfektum lyd.... Mer »