Synthesizere

En av de mest underholdende musikkinstrumenter å spille, er synthesizere gitt på ren rekke lyder som du kan få fra dem. På Gear4music.com vi har alltid de nyeste og mest interessante synther online for deg.

View All Information

Synthesizere

Første 114 produkt visning

Om synthesizere

Synthesizeren er et elektronisk instrument som manipulerer, genererer og kombinerer komplekse bølgeformer, for å produsere lyder. De fleste synther er en del av en tradisjonell keyboard med kontrolleren knotter, tillater brukeren å spille disse lydene i en musikalske arrangement og endre parameterne for lyd i sanntid. En Analog synth, for eksempel Moog lite Phatty, bruker analoge krets, mens digitale synther bruke en mikroprosessor, akkurat som de som finnes i en datamaskin-Korg-MicroKorg bruker denne teknologien til modellen analoge syntese. Synther også komme i en modul-skjemaet, og kan styres fra et eksternt MIDI-keyboard eller en datamaskin via USB. På Gear4music.com.com, The Waldorf fra er en populær desktop synth-modul. I tillegg til Waldorf, vi lager Roland, Yamaha, M-Audio og Access.

Synthesizer-nyheter

Roland starte FA-07 arbeidsstasjon og SE 02 Analog Synthesizer

Første synth postene i den Roland's 'Fremtid omdefinert', FA-07 arbeidsstasjon og SE-02 Synthesizer lover bruker komplett uttrykk og ombord allsidighet.... Mer »

Moog annonsere begrenset påfølgende 37 CV Analog Synthesizer

En nytolkning av sin forgjenger, den Moog påfølgende 37 CV Analog Synth bygger på en kumulativ innsats mellom Moog og de aller folk som avspilles.... Mer »