Synthesizere

En av de mest underholdende musikkinstrumenter å spille, er synthesizere gitt på ren rekke lyder som du kan få fra dem. På Gear4music.com vi har alltid de nyeste og mest interessante synther online for deg.

View All Information

Synthesizere

Første 114 produkter viser

Om synthesizere

Synthesizeren er et elektronisk instrument som manipulerer, genererer og kombinerer komplekse bølgeformer, for å produsere lyder. De fleste synther er en del av en tradisjonell keyboard med kontrolleren knotter, tillater brukeren å spille disse lydene i en musikalske arrangement og endre parameterne for lyd i sanntid. En Analog synth, for eksempel Moog lite Phatty, bruker analoge krets, mens digitale synther bruke en mikroprosessor, akkurat som de som finnes i en datamaskin-Korg-MicroKorg bruker denne teknologien til modellen analoge syntese. Synther også komme i en modul-skjemaet, og kan styres fra et eksternt MIDI-keyboard eller en datamaskin via USB. På Gear4music.com.com, The Waldorf fra er en populær desktop synth-modul. I tillegg til Waldorf, vi lager Roland, Yamaha, M-Audio og Access.

Synthesizer-nyheter

Korg annonsere at Ærede Synth "Wavestation" er nå tilgjengelig For iOS enheter

Rett fra 90-tallet, har den legendariske synth fått en moderne makeover til gjøre det mer allsidig enn noensinne... Mer »

Rob Papen utgivelser ny Predator 2 Synthesizer

Med tusenvis av nye forhåndsinnstillinger og en lang rekke funksjoner, den Predator 2 bringer neste nivå lydkvalitet og brukerdefinerte lyd manipulasjon til spillere umiddelbar salg... Mer »