Synthesizere

En av de mest underholdende musikkinstrumenter å spille, er synthesizere gitt på ren rekke lyder som du kan få fra dem. På Gear4music.com vi har alltid de nyeste og mest interessante synther online for deg.

View All Information

Synthesizere

Første 115 produkt visning

Om synthesizere

Synthesizeren er et elektronisk instrument som manipulerer, genererer og kombinerer komplekse bølgeformer, for å produsere lyder. De fleste synther er en del av en tradisjonell keyboard med kontrolleren knotter, tillater brukeren å spille disse lydene i en musikalske arrangement og endre parameterne for lyd i sanntid. En Analog synth, for eksempel Moog lite Phatty, bruker analoge krets, mens digitale synther bruke en mikroprosessor, akkurat som de som finnes i en datamaskin-Korg-MicroKorg bruker denne teknologien til modellen analoge syntese. Synther også komme i en modul-skjemaet, og kan styres fra et eksternt MIDI-keyboard eller en datamaskin via USB. På Gear4music.com.com, The Waldorf fra er en populær desktop synth-modul. I tillegg til Waldorf, vi lager Roland, Yamaha, M-Audio og Access.

Synthesizer-nyheter

ROLI FXpansion STROBE2 nå inkludert med alle ROLI kyststrekninger

Kraftig STROBE2 programvare er nå gjort tilgjengelig for alle de som kjøper eller har kjøpt enten den ROLI Seaboard stige eller GRAND synthesizer... Mer »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments kunngjøre REV2

Bygge på foundations med forgjengeren til Prophet 08, REV2 tilbyr en hel rekke interessante og nyskapende tillegg til formatet.... Mer »