Skarptrommer

De fleste Skarptrommer måler 14-tommer i bredde ganger 5.5" dybde. Denne standard størrelsen er ofte funnet på Rock og Fusion sett. Piccolo snare, som Pearl-B1330 er en grunnere skarp som vanligvis måler 13" bredde x 3" dybde. Metal trommiser foretrekker ofte skarptrommer med mindre flater og mer dybde som Pearl Joey Jordison Signature.

View All Information

Beste selger Snare-trommer

Om Skarptrommer

Skarptrommen er uten tvil den viktigste delen av trommesettet. Den distinkte, skarpe lyden lages av seidematten - seidematten er metall strenger eller kabler som er strukket over bunnskinnet av trommen.

Snarer er vanligvis laget av stål, messing, bronse eller tre for å oppnå forskjellige tone egenskaper. Bruk av ulike skinn og stemmemåter spiller også en viktig rolle i lydkvaliteten og tonen i en skarptromme.

Skarptromme nyheter

Gear4music nå strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europeiske distributøren av den Massachusetts basert merkevare SJC Custom trommer og er nå strømpe en rekke ulike produkter.... Mer »

Foo Fighters: 1000 Fans dekke Hit for å bringe bandet til Italia

1000 italienske Foo Fighters fans av Learn To Fly går viral og gjør bandet stå opp og ta varsel.... Mer »

SE - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronisk trommesett

Omfatter de nye TD-25 V-Drum modul, som gir en dynamisk og interaktiv følelse, to nye Roland V-Drums kits Erstatt TD-15.... Mer »