Blackstar gitarforsterkere

Gear4Music.com

Blackstar forsterkning er basert i Northampton, England. Med over 50 års erfaring som musikere, designere og produsenter er Blackstar teamet svært lidenkabinettelige om gitar-forsterkere. Deres mål er å gi de beste verktøyene mulig til gitaristenes selv-uttrykk. View All Information

Mest populaere Blackstar forsterkere

Første 19 produkter viser

Blackstar gitar Amp utvalg

HT-5 er utformet for bruk i studio og som øving forsterkere som kan cranked. Vedta alle de store tonen i HT ventil pedalene, HT-5 forsterkerne har to kanaler og Blackstar's ISF krets for finjusteringer og tone forme. HT-5 serien er tilgjengelig som en Combo, leder, høyttalerkabinett, og mini stabel.

Bærbar HT arenaer er rettet mot gigging gitarist. Denne all-ventil-serien har en forsterker som passer hver ytelse type-fra lav-drevne 20-Watt HT Studio 20 Combo til 100-watts HT scene 100.

The serien en Line er utformet med allsidighet i tankene. Fra kraftig 200-watts, KT88 utstyrt serien en 200 leder de vakkert utformede 40-watt serien en S1-45 Combo, en serie forsterkerne har det innebygde DPR makt reduksjon systemet som lar deg redusere den generelle kraften til 10% av vurdert kraft, uten tap av tonen for hele ventil-opplevelsen.

Håndverker-serien er kanskje Blackstarer mest vakkert utformet amp linje. Med vekt på sonic renhet og enkelhet, håndlagde håndtverker utvalg pumpe ut boutique toner. Den håndtverker 15 Handwired Combo starter serien og tilbyr 15-watt dynamisk, klasse A rør, valgbar til 5 watt for ultimate tone fleksibilitet.

gitar Amp nyheter

Blackstar innlede ny V2 serie

Den nye generasjonen av kritikerroste ID Core området, Blackstars V2 modeller løfte legendariske tone og eksepsjonell allsidighet... Mer »

Line 6 starte Spider V utvalg

Med en overflod av nye funksjoner, Spider V revolusjonert digital forsterkning?... Mer »

Boss Katana gitarforsterkere kommer Gear4music

Boss lansere deres nye Katana rekke gitarforsterkere.... Mer »

VOX annonsere AC, MINI5 og VT forsterkere i British Racing Green

Noen av VOXer elsket favoritter er nå tilgjengelig i merkevaren begrenset opplag ny farge.... Mer »

Supro avsløre Big Star 2 x 12 forsterker og Titan Cab

USA amp selskapet legge mer amper til high-end området... Mer »