Blackstar gitarforsterkere

Gear4Music.com

Blackstar forsterkning er basert i Northampton, England. Med over 50 års erfaring som musikere, designere og produsenter er Blackstar teamet svært lidenkabinettelige om gitar-forsterkere. Deres mål er å gi de beste verktøyene mulig til gitaristenes selv-uttrykk. View All Information

Mest populaere Blackstar forsterkere

Første 19 produkt visning

Blackstar gitarforsterker utvalg

HT-5 er utformet for bruk i studio og som øving forsterkere som kan cranked. Vedta alle de store tonen i HT ventil pedalene, HT-5 forsterkerne har to kanaler og Blackstar's ISF krets for finjusteringer og tone forme. HT-5 serien er tilgjengelig som en Combo, leder, høyttalerkabinett, og mini stabel.

Bærbar HT arenaer er rettet mot gigging gitarist. Denne all-ventil-serien har en forsterker som passer hver ytelse type-fra lav-drevne 20-Watt HT Studio 20 Combo til 100-watts HT scene 100.

The serien en Line er utformet med allsidighet i tankene. Fra kraftig 200-watts, KT88 utstyrt serien en 200 leder de vakkert utformede 40-watt serien en S1-45 Combo, en serie forsterkerne har det innebygde DPR makt reduksjon systemet som lar deg redusere den generelle kraften til 10% av vurdert kraft, uten tap av tonen for hele ventil-opplevelsen.

Håndverker-serien er kanskje Blackstarer mest vakkert utformet amp linje. Med vekt på sonic renhet og enkelhet, håndlagde håndtverker utvalg pumpe ut boutique toner. Den håndtverker 15 Handwired Combo starter serien og tilbyr 15-watt dynamisk, klasse A rør, valgbar til 5 watt for ultimate tone fleksibilitet.

gitarforsterker nyheter

Korns Brian Welch gir Downlow på Orange's Rockerverb

Sitere den Rockerverb MKIII 50W som integrert bandene definitive lyd, Welch forklarer i detalj hvor viktig Orange ampere er korns tone.... Mer »

Stone Deaf FX introdusere deres nye utvalg av forsterkere

Tilgjengelig for kjøp hos Gear4music, Stone Deaf's splitter nye rekke forsterkere gi den modern player tonale alternativer og størrelser for å utforske!... Mer »

NAMM 2017: Line 6 slipper Variax Shuriken og Spider V 240HC

Line 6's første noensinne artist designet gitar, Shuriken personifiserer aggressiv og teknisk spillestiler metall entusiaster over hele verden.... Mer »

NAMM 2017: Orange forsterkere Rocker 15, Rocker 32

Orange's nye forsterkere er den perfekte løsningen for de som ønsker å slå to fluer i ett smekk. Akkurat som på scene som i soverommet, tilbyr Rocker serien fullstendig allsidighet.... Mer »

NAMM 2017: Vox Custome serien, MV50, BC112/BC108, hodetelefon gitar forsterker

Med en fantastisk 2017 linje opp på hånden Vox har igjen vist seg for å være mestere av innovasjon, gir en solid blanding av klassikere og moderne vendinger... Mer »