Ibanez elektrisk gitar

Gear4Music.com

Som en av de største Ibanez forhandlere i Storbritannia har vi hundrevis av Ibanez gitarer på lager, inkludert den populære GRG170DX, RG350DX, GRGR121EX og Prestige-RG1570. Ibanez produserer også mange signatur og artist modeller, inkludert Steve Vai JEM555 og JEM505, Joe Satriani , JS100 og MTM2 med Mick Thomson . Selkabinettet er kjent for sin radikale design og sine sluttprodukter, så vel som å lage en rekke modeller av 7-strengere, 8-strengere og semi-akustiske. View All Information

Mest populære Ibanez gitarer

Første 15 produkt visning

Om Ibanez elektrisk gitar

Selv om Ibanez gitarer har blitt gjort siden 1908, ikke var det til slutten av 1980 som de begynte å danne en identitet for seg selv når artister som Steve Vai og Frank Zappa begynte med sine instrumenter.

Begrepet "Superstrat" er ofte forbundet med Ibanez og beskriver en start-stil gitar som er endret for rask spillestiler. Spesielt forbundet med Heavy Metal og 'shredding' gitarister, har disse gitarene slanke-profil nakken, økt antall fretog skarpere horn.

Ibanez gitar nyheter

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30-årsjubileum, PSM10 Paul Stanley og Stoneman signatur gitarer

Med ulike ulike oppføringer, Ibanez utløse et spektakulært utvalg av signatur modeller til deres NAMM 2017 kø... Mer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Strengs Fretted og Fretless Bass Gitar

Ukonvensjonell er hva Ibanez gjør best, SRAS7 gir best av begge verdener til den moderne musiker med sin kombinasjon fretless og fretted fretboards,... Mer »

Ibanez løslate 3 nye gitarer å feire 25-årsjubileet av Steve vais lidenskap og krigføring

Tre syv strengers gitar er satt til å treffe butikker i snart i Tribute til Steve vais kritikerroste album, lidenskap og krigføring... Mer »