Tanglewood gitarer

Gear4Music.com

Tanglewood akustiske gitarer har en lang produksjonsarv arv av akustiske instrumenter, og er kjent for sine akustiske gitarer. Tanglewood har gjentatte ganger vært den mest populære akustisk gitar merkevaren i Storbritannia, i tillegg til å befinne seg på toppen av mange industri undersøkelser. View All Information

Mest populære Tanglewood gitarer

Første 19 produkt visning

Om Tanglewood gitarer

Britiske produsenten, Tanglewood gitarer akustisk, elektrisk, bass og folkemusikk instrumenter. Stiftet i London i 1988 de flyttet til Kent og har ogsa plass pa svaert i naerheten vare kontorer i Wetherby, Yorkshire. I dag, er de en av Storbritannias mestselgende akustisk gitar merkene.

Den Tanglewood gitar omrader inkluderer Discover, Evolution, arv, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster og Sundance. Utforsk serien ved hjelp av knappene pa toppen av denne siden for a finne ut mer. Legg til dette en rekke Tanglewood bassgitarer, folkemusikk instrumenter og gitar pakker og det er lett a se at uansett hvilken type gitarist du er, Tanglewood har en gitar som passer.

Tanglewood nyheter

Tanglewood sikrer distributør for India

Produsenten har gått sammen med Saptaswara musikalske distribusjon av Chennai.... Mer »

Musikmesse 2013: Hva er nytt fra Tanglewood?

Tanglewood har lansert en rekke nye akustisk og elektroakustiske gitarer på Musikmesse i år, i tillegg til å legge til sitt utvalg av akustisk forsterkere.... Mer »

Twilight trist og Django Django nominert for skotske Album of the Year-prisen

Bandene har gjort topp ti postene for det siste året.... Mer »