Vox gitarforsterkere

Gear4Music.com

Vox er av de fleste spesielt kjent for sine forsterkere. AC30 og AC15 oppnådde stor popularitet på midten av sekstitallet når de ble meget populære innenfor den britiske Rock-scene. Før lang tid hadde gått begynte band som The Rolling Stones og The Kinks å bruke Vox forsterkere, favoritten ble 'Top Boost' som definerte bevegelsens lyd. View All Information

Vox øving forsterkere

Første 18 produktvisninger

Vox Combo forsterkere

Første 44 produktvisninger

Vox gitar Forsterkertopper

Første 7 produktvisninger

Vox gitar høyttaler kabinett

Første 4 produktvisninger

Vox gitarforsterkere

Den Vox Valvetronix serien sikring kraften og fleksibiliteten av digitale SSD amp modellering, med karakter og svar av en ventil amp ved å utnytte en 12AX7 vakuumrør på utgangstrinnet. Valvetronix forsterkerne er ekstremt allsidig og vil dekke nesten alle gitarist - uansett stil eller evne. Serien består av den VT15, VT30, VT50 og VT100 som spenner fra 15 watt til en massiv 100 watt strøm.

VR ventil reaktoren forsterkere vedta alle de beste funksjonene til moderne forsterkere og bland dem med de beste funksjonene i vintage forsterkere. Bruker velprøvd og populær VR kretsene, ren ventil reaktoren serien kan oppnå nesten alle tone fra den reneste av, til den skitneste av skitne. Vintage styling gir både den AC15VR og AC30VR det tidløse Vox se.

AC Custom serien ble først introdusert i 1958, og er en av historiens mest Ærede gitar amp områder - hovedsakelig kjent for lyden som utløste den britiske invasjonen av rockemusikk. Tegning på over 50 år kompetanse, den AC15C1 Custom 1 x 12 " har vært valg for utallige gitaristene gjennom historien sin unike sound og funksjoner som 'Topp Boost' kretsene. Den AC30C2 Custom 2 x 12 " gir spillerne doble volumet og har en effekter-løkke. I motsetning til AC30C2, den AC30C2X Custom 2 x 12 " har et par Celestion Alnico blå høyttalere.