Behringer Bass V-Amp Pro effekter

kr 852 Utsalgspris kr 1 597 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 19 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 19 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 43
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • 32 autentisk forsterkermodeller.
 • 23 høyttaler kabinett simuleringer med effekter.
 • 15 bakplate kontakter For fleksible ruting.
 • 125 minne ligger inkludert opprinnelige Artist forhåndsinnstillinger.
 • Stereo 1/4 '' Line utganger

Behringer Bass V-Amp Pro effekter

- detaljer
Behringer Bass V-Amp Pro effektene er tonen verktøykassen for bass, akustisk, elektrisk gitar og keyboard amp modellering. Bass V-Amp utformet for å gi en stor samling av klassiske bass forsterkere og høyttalere. V-Amp er pre-lastet med 32 forsterker og 23 høyttaler kabinett moduler pluss 16 stereoeffekter. Disse klassiske amp modellering modulene gir deg en rekke forskjellige forsterkermodeller, designet for å modulere instrumenter lyden. V-Amp Pro har også en ultra bred hyppigheten svaret og premium kvalitet effekter prosessor. Enheten har også stereo 1/4 '' Line utganger kontrollert av mastervolumet for live bruk som en gitar preamp. Denne allsidige og omfattende forsterkeren er ideell for live artister og en hel rekke live applikasjoner.

Produktreferanse: 2569

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

En hel rekke klassiske forsterkere

Bass V-Amp Pro 32 har en rekke forskjellige forsterkermodeller, alt organisert inn i tre separate grupper: ren, akustisk og gitar. Amp modellene er alle håndplukket å gi de beste klassiske klingende analoge modulene i sin tid. Når du velger en forsterkermodell, velges automatisk høyttaler kabinett modellen som samsvarer med amp. Men du kan også endre CAB modellen manuelt for å imøtekomme til lyden du leter etter. Forsterkeren selv har en 3-fret EQ, gevinst, volum og Master kontroller pluss en onboard kompressor for ekstra allsidighet.

FX moduler

Bass V-Amp er også utstyrt med en rekke av FX moduler som gir deg maksimal kontroll over lyden. FX inkludert i V-Amp inkluderer: flanger, chorus, reverb, delay og mer. Justere parametere er også rett fram, kan du trykke sammen for å endre forsinkelsestidene eller LFO hastigheter. Du kan også bruke inkludert fotbryteren velge annen forhåndsinnstilling mens din utføre.

Ultrabass prosessor

En av de mest unike funksjonene i Bass V-Amp Pro er Ultrabass prosessoren. Denne prosessoren legger et signal en oktav lavere enn det opprinnelige inngangssignalet. Dette gir deg en utvidet dybde til din basslines, legge til et eget lag som kombinerer med opprinnelige inngangssignalet å lage en tykk lavfrekvent lyd. Med prosessor er enkelt, bare velge forhåndsinnstillingen og velg den nødvendige mengden av modulering opprette fett low-end lyden du vil.

Omfattende tilkoblingsmuligheter

Bass V-Amp har en hel rekke distribusjonsalternativene. Tilkoblinger i enheten inkluderer: balansert XLR DI ut med bakken heis og valgbar Ultra-G CAB simulering, post-DSP stereo sett for tilkobling til eksterne effekter; BNC verden klokke inngang for ekstern sample rate synkronisering pluss AES/EBU og S/PDIF-kontakter, slik at du kan bruke Bass V-Amp Pro som en lyd-til-digital omformer.

Funksjoner

 • 32 autentisk virtuelle forsterkermodeller fritt kombinasjonen med 23 awesome høyttaler kabinett simuleringer
 • Stereo multi-effekter inkludert ULTRABASS, synth, forsinkelse / loop sampler, kor, flanger, roterende høyttaler, stemme-boksen, automatisk wah, phaser, atmosfære og reverb
 • 125 minneplasseringer inkludert opprinnelige artist forhåndsinnstillinger
 • Intuitivt brukerInterface med direkte visning av alle viktige innstillinger
 • Ekstra effektparametere direkte tilgjengelig på enheten. Trykk-tempo funksjonen lar sanntid justering av effekter hastighet parameteren
 • 4 kjente forvrengning og overdrive stomp bokser med justerbar stasjon, Tone, Boost og Split
 • Dedikert wah pedal og studio kompressor effekter
 • Effektiv tilstedeværelse, dyp og sweepable Skift/formen kontrollerer for alle forsterkermodeller
 • Sweepable 24 dB Butterworth frekvens crossover bi-amping drift
 • Justerbar auto-kromatiske tuner
 • 15 bakpanelet tillate omfattende øving og passer nesten alle tenkelige program
 • Pre DSP sende/retur for tørr opptak og våt overvåking
 • Stereo 1/4" Line utganger kontrollert av master volum for live bruk som gitar preamp
 • Balansert stereo XLR DI ut med bakken heis og valgbar ULTRA-G CAB simulering
 • Innlegget DSP stereo settes inn for tilkobling av eksterne effekter
 • BNC wordclock inngang for ekstern eksempel frekvensen synkronisering opptil 96 kHz
 • MIDI implementeringen inkluderer programmet endringer, kontrollen endres og SysEx, slik at komplett MIDI automatisering via vår gratis Windows editor programvare nedlastbare på www.behringer.com
 • Komponentene av høy kvalitet og svært robuste konstruksjon sikrer lang levetid