Daisy Rock Pink Skulls gitarreim

kr 139 Utsalgspris kr 197 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Daisy Rock Pink Skulls gitarreim

- detaljer

En myk, polstret Daisy Rock reim i et stilig Pink Skull mønster, gir rikelig med komfort mens du spiller. Fullt justerbare, og tilgjengelig i en rekke ulike stiler.


Produktreferanse: 25642

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Å kombinere en livslang lidenkabinett for å lage musikk med et ønske om å? nivået de spiller felt? for dedikert kvinnelige gitaristene og bassister i alle aldre grunnlagt Tish Ciravolo Daisy Rock jente gitar i 2000. Siden da, har Daisy Rock gjort hva det tar for å hjelpe jenter spille gitar, og nyte musikk. I tillegg Daisy Rock fortsatt er dedikert til å få gitar i hendene på jenter globalt, med Daisy Rock gitarer og basser nå tilgjengelig i mer enn 26 land over hele verden.

Daisy Rock har også blitt gitaren valgfrihet av kjente profesjonelle kunstnere fra over musikalsk spekter, inkludert Avril Lavigne og Joan Jett (The Runaways). Tilbyr to linjer på gitar? Debutante for nybegynnere og Daisy Rock/DRG linjen for profesjonelle spillere? ­Daisy Rock gitarer er utformet for å bedre tilpasset behovene til kvinnelige gitaristene i alle aldre, ferdighetsnivåer og personligheter.