Electro Harmonix Bass metaforer Multi effekter Pedal

kr 1 198,60 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 19 Desember 2016

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 78
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 29097

 • Electro Harmonix Bass metaforer Multi effekter Pedal.
 • Pre-amp, EQ & Overdrive.
 • To fotbryteres Control forvrengning & Bypass.
 • Veldig fargerik EQ i lyd & Design.
 • 96DC-200BI-strømforsyning inkludert

Electro Harmonix Bass metaforer Multi effekter Pedal

- detaljer

Forpliktet til å bringe store lyder til bass spillere, gir Electro Harmonix deg Bass metaforer Multi effekter Pedal. Fungerer som en bassgitar pre-amp, EQ med musikalske diskant og bass band og overdrive en stripe-kanalkonfigurasjon.Produktreferanse: 29097

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Pre-amp delen har en tørr kanal, EQ-kanal og en forvrengning-kanal, hver med sine egne nivåkontroll for å legge til tonestrukturen med et solid fundament. Bass metaforer enheten har to footswitches for forvrengning og omkjøringsvei, noe som gjør dem lett tilgjengelig mens du spiller. Begge svitsjer har LED-lys for å vise hvilke effekter er aktiv.

Enheten har en master Volumkontroll, forvrengning-kontroll og en switchable kompressor. En veldig fargerik EQ når filter for bass og diskant filter kombineres, har det scooped mellomtone til svært subtil utilslørt sonic muligheter.

Denne Multi effekter Pedal har en tøff og kompakt casing, og er unikt designet av Electro Harmonix. Utformet og Voice spesielt for bass spillere, er Bass metaforer pedal nyttig for hver spiller om opptak til en bærbar PC, på en pro studio eller spille live. En stor verdi multi-effects Verktøykasse.

For å lese brukerhåndboken for Bass metaforer Multi effekter Pedal, kan du laste ned dette PDF.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Strømforsyning: 96DC-200BI (inkludert)
 • Casing: Slitesterk, die-cast metall
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.