Radial JX42 gitar og forsterker velgeren

Radial JX42 gitar og forsterker velgeren

- detaljer
Den radiale JX42, en kompakt switcher som matrise fire gitarer og to forsterkere i studio eller på en direktesendt.

Produktreferanse: 58228

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tilkoblinger og programmer

Starter med frontpanelet, angi fire (4) kanaler funksjonen "radio-stil"-på-brytere som umiddelbart slår forrige kanal av når den nye kanalen er valgt. Dette kompletteres med lett-å-se LED for visuell tilbakemelding på mørke scener. Vekslingen er gjort bruker opto-resistiv couplers som rampe opp og ned signalet, eliminerer alle dukker det kunne ellers oppstå. Dette er spesielt viktig når mating JX42 med høy gevinst forsterkere og konsert PA systemer. Inne, er Radials prisbelønte 100% separate klasse A bufring krets ansatt å absolutt signalkvaliteten skal Sustains. Hver input kanal også sport en dobbel funksjon "sette og glem" potensiometer som kan tilordnes som enten en nivåkontroll tilsvarer ulike aktiv eller passiv gitar eller bass signaler eller kan settes til å dra for nøyaktig Beregnigner korreksjon ved passiv magnetiske pickups. Dra kontrollen replikerer tonen og følelsen som om direkte tilkoblet en gitar amp. Potentiometers er skjult for å forlate frontpanelet klar av hindringer slik at de ikke tilfeldigvis endres under en opptatt konsert.

Robust og holdbar bygging

Laget av 14 gauge stål, begynner denne kompakt velgeren med Radials varemerke markøren design. Dette kabinetter en beskyttende sone rundt brytere og knotter å beskytte mot harde miljøet profesjonell ferieturer. Den I-Beam konstruksjonen legger enorm stivhet for å beskytte det interne kretskortet fra dreiemoment som kan føre til tidlig kaldt loddetinn leddene. Valgfri rack ører kan en eller to JX42s å være rack-montert i et enkelt 19-rack-plass.

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.