Z.Vex Vextron Mastotron gitar Pedal

  • Video 1
kr 1 442 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 15 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 24348

  • Forvrenger lyden.
  • Tung Silicon Fuzz Design.
  • Kilde impedans Control.
  • Subs Control.
  • Puls bredde Control.

Z.Vex Vextron Mastotron gitar Pedal

- detaljer

Mastotron & #153; er en ny, kraftig silisium fuzz design som inkluderer et par av uvanlige funksjoner... kilde impedans kontroll, ubåter kontroll og pulsstyring bredde. Det fungerer like godt med bassgitar, og kan lett bli tilkobles med digitale enheter som opptakere samt keyboard.

Produktreferanse: 24348

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Drift:

Koble gitaren (eller noen effekt utdata) til høyre inngang. Koble utdataene til en forsterker eller andre effekter inndata. Angi amp for en varm ren tone omkjøringsvei. Slå på pedalen og rock ut!

Bruker en gitar eller en bassgitar, Drei knotten Relax/trykk litt hvis du trenger å til fuzz høres umiddelbar og stram. Slå fuzz kontrollen før du er fornøyd, og angi PW til torget (mot urviseren). Justere tonen for diskant beløpet du vil og bruke sub-bryteren på 3 for full tunge ubåter for bass eller 2 Hvis subs er overbelastning din forsterker. Prøve å slå ned Relax/Push knott helt. Nå, slå opp PW knotten til det blir helt til siden puls. Prøve å slå opp Relax/Push knotten nå. En merkelig effekt Still subs til 1 og deretter slå ned kontrollen tone hele veien. Du må skru opp volumet styringen med denne innstillingen.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Batteri kreves: 9v lav gjeldende operasjon i denne pedalen krets gir lengre batterilevetid.

  • Dagens trekning: Ca 2mA.

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.