CD-spiller Denon DN - 300C

kr 2 093 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 28 Oktober 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 68011

 • CD/USB-enhet.
 • Høykvalitets profesjonell CD-spiller.
 • Balansert XLR utgang.
 • Monteres (1RU mellomrom).
 • Stereo-RCA-utgang

CD-spiller Denon DN - 300C

- detaljer
Denon DN - 300C CD-spilleren er en høy ytelse CD/USB-enhet som monteres, tar opp 1RU plass. Denne premium kvalitet, profesjonell avspilling enheter har støtte for CDer og USB-enheter. Denne allsidige ennå kraftfull enhet har en praktisk frontpanelet port for tilbake lyd fra en USB kjøre. Enkel å betjene avspilling løsningen har også balansert XLR utskrift og Stereo RCA utgang for eksterne tilkoblinger.

Produktreferanse: 68011

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Enkelt men kraftig Design

Denne lette, men likevel kraftig avspillingsenheten er utformet for å være holdbar og robust mens tilbyr premium kvalitet lyd produksjon og avspilling alternativer. Spilleren selv har Hi-Fi-lydavspilling resulterer i skarpe, artikulert lydgjengivelse, lar deg høre hver eneste nyanse av som forventet. Holdbar og robust chassis, gjør det ideelt for studio og live bruk, med rammen lett tåle påkjenningene av transport og bruk.

USB/CD avspilling

I tillegg til å kunne spille musikk fra CDer, lar DN - 300 C også deg spille materiale fra USB-enheter som penner. Disse allsidige alternativer gir deg muligheten til å spille av lyd fra begge kilder, slik at du kan bære viktig musikk på hver enhet. Frontpanelet har en USB-port for enkel plug and play funksjoner slik at du raskt og enkelt koble USB-enheten uten å måtte gå på baksiden av enheten.

Balansert utganger og Rack-plass

Også omtalt i DN - 300C er balansert XLR og Stereo RCA-utganger. Disse utganger gir deg utvidet tilkoblingsmuligheter slik at du kan koble DN - 300C til eksterne enheter som høyttalere og audio grensesnitt. Selve enheten er også rack-monterbart med enheten bare tar opp 1RU (rack-enhet) plass, gjør den ideell for bruk i studiomiljø eller programmet.

Funksjoner

 • CD/USB-enhet
 • Høy kvalitet profesjonell CD spiller
 • USB lydavspilling
 • Balansert XLR utskrift
 • Stereo-RCA-utgang
 • Høy kvalitet slot-Beregnigner CD-stasjonen
 • Plassbesparende én rack størrelse