Nord Electro 5D-73 Semi Vektet Keyboard

 • Video 1
 • Video 2
kr 17 351 Utsalgspris kr 18 861 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 16 Mars 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 16 Mars 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 1 128
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Semi vektet fossen Keybed.
 • Fysiske Drawbars for orgel delen.
 • 2 spor systemet For deler og lag.
 • Perfekt OLED skjermen For Live bruk.
 • 1 GB Piano bibliotek og 256 MB Sample biblioteket minne

Nord Electro 5D-73 Semi Vektet Keyboard

- detaljer
Nord Electro 5 d 73 er en alle-forbedret ytelse keyboard. 2 spor systemet tillater delinger og lag ideelt for ytelse samtidig en bedre synth del betyr dette kan også brukes som et mer generelt keyboard. En perfekt OLED-skjerm er ideelt for mørke scener mens 1GB piano biblioteket minne og 256MB utvalg bibliotek minne gir deg all plassen du trenger. Det har også vært forbedringer hver lyd-generering og FX delen. Alt perfekt designet for det er formålet.

Produktreferanse: 54798

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Forbedret i alle områder

Med forbedringer i alle områder av instrumentet redefinerer Electro 5 Nord legendariske live keyboard. Siden introduksjonen i 2001 er Nord Electro det naturlige valget for musikere trenger autentisk emulering av klassisk electro mekanisk og akustiske instrumenter i en bærbar og brukervennlig pakke. Med forbedringer hver lyd-generering delen, til sitt brukerinterface og funksjonalitet er elektro-5 mer raffinert, mer live-fokusert og mer fleksible enn noensinne.

Pianoer

Nord Electro 5 har 1GB Piano-Sample minne, slik at du kan få enda mer av Nord unike samplet elektrisk piano på scene. Subtil men effektiv sympatiske streng resonans teknologien stammer fra Nord pianoet er nå implementert i elektro 5 levere en enestående grad av realisme til ytelsen når du bruker våre Grand eller oppreist pianoer.

Piano delen av Electro 5 inneholder elektrisk piano fra voksende og fritt nedlastbart Nord Piano biblioteket. Fagmessig samplet og unike unikhet, gir Grand og oppreist akustisk pianoer, legendariske elektriske pianoer, klavinet og cembalo, en fantastisk lyd palett.

Organer

Delen Electro 5 Organ har en ny viktigste pipeorgel modus samt klassiske Tone hjulet simulering og kritikerroste Rotary høyttaler simulering av en vintage 122 enhet fra prisbelønt Nord C2D Combo orgel.

En ny B3 Tone hjulet Bass-funksjon gir deg de klassiske 16" og 8" bass drawbars i venstre hånd, og kan også brukes med Piano og eksempel delen for en tykk og meaty bunn. Electro 5 d 73 har fysiske Drawbars og rommer bryteren Nord halvmåne med stopp/langsom/rask moduser (tilleggsutstyr).

Eksempel Synth delen

Electro-5 har en dedikert eksempel Synth del med tilleggsminne for Nord utvalg bibliotek (256 MB) og flere kontroller for angrep, decay/release og dynamics (filter/hastighet). Nord utvalg bibliotek funksjonene et bredt utvalg av gratis lyder fra anerkjente eksempel produsenter samt utelukkende lisensiert lyder av legendariske Mellotron og Chamberlin.

Effekter

Nord Electro 5 har også nye forbedringer i delen effekt - alle effekter er nå i Stereo, det Delay og Reverb er nå forskjellige effekter. Modulasjon effekter inkluderer nå en Vibe effekt og funksjonene Amp delen en ekstra Stereo Tube overdrive. Tremelo, Pan, Ring-Mod og Wah-wah effekter kan kontrolleres med en Control Pedal.

Split og lag

Nord Electro 5 har to lyd spor som kan kombineres i et lag eller delt over keyboardet (orgel/Piano, Piano/Sample Synth eller prøve Synth/orgel). Hvert av de lyd sporene kan ha spesifikke effekter og skille Control Pedal og/eller Sustain Pedal tildelinger. For eksempel kor og Sustain Pedal på Piano og noen Delay og Control Pedal på prøven Synth. Split funksjon inneholder 6 delt poeng, med LED-lys for åpenbare identifikasjon på scene. Hver av delene effekter kan tilordnes fritt til øvre eller nedre deler.

Nye skjermen For Live bruk

Den super helt nye OLED-skjermen gir utmerket oversikt ved å velge lyder og redigering programmer.

Angi listefunksjonen

Electro-5 har en ny sette liste-modus som lar deg enkelt organisere en gruppe programmer for hver bestemt sang i listen. Hver sang kan bestå av opptil 4 ulike programmer, overdras fritt fra eksisterende programmer. Du kan opprette unike satt lister for forskjellige band eller situasjoner og navn og rekkefølge kan lett tilpasses på fly uten å koble den til en datamaskin.

 

Spesifikasjoner

Generelt

 • Split og lag - Piano/orgel, Piano/prøve, prøve/orgel
 • 1 GB minne for Nord Piano bibliotek
 • 256 MB minne for Nord utvalg bibliotek
 • OLED-skjerm for utmerket oversikt og lesbarhet
 • 6 Split poeng med LED-indikatorer
 • Redesigned programmet delen med angitt liste-funksjonen
 • E-E nøkkel utvalg

Piano delen

 • Sympatisk streng resonans

Eksempel Synth

 • Dedikert eksempel Synth del med angrep/Release og dynamiske kontroller

Orgel

 • Fysisk Drawbars
 • Viktigste pipeorgel modell
 • B3 Tone hjulet Bass
 • Leslie 122 simulering fra Nord C2D
 • Montere halvmåne bryter for Rotary høyttaler kontroll

Effekter

 • Alle effekter nå i Stereo
 • Rør overdrive simulering
 • Vibe effekt
 • Separat Reverb/ Delay effekter
 • Tremelo, Pan, Ring-Mod og Wah-wah kan styres med Control Pedal
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).