Roland CB-BRB3 tilfelle for flere Boutique-moduler

  • Bæreveske for flere Roland Boutique moduler.
  • Myk, beskyttende interiør.
  • Eksterne tilbehør lomme med glidelås.
  • Enkel borrelås bære håndtak.
  • Avgjørende for Touring DJs

Roland CB-BRB3 tilfelle for flere Boutique-moduler

- detaljer
Roland CB-BRB3 tilfelle for flere Boutique moduler bruker en holdbar, beskyttende konstruksjon til huset flere Boutique. Myke interiøret gir beskyttelse fra støt, skraper og riper å holde Boutique modulene i perfekt stand når du trenger dem mest. Med borrelås håndtak og glidelås for bekvemmelighet gir Boutique modul saken enkel transport til 3 Roland Boutique moduler. En multi-purpose tilbehør lomme finnes også på forsiden av saken å gi bod for viktige DJ tilbehør, gjør Roland CB-BRB3 saken perfekt for reiser og touring DJs.

Produktreferanse: 79477

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Avgjørende for reiser DJs

Roland CB-BRB3 tilfelle for flere Boutique moduler er en holdbar sak for opptil 3 Roland Boutique modul, avgjørende for reiser / touring DJs og produsenter. Saken har solid borrelås håndtak og gir rask og enkel access til de viktigste glidelås på utsiden av saken. En praktisk multi formålet tilbehør pose er også plassert på forsiden av saken, slik at for oppbevaring av kabler, disker, eller annet tilbehør for din Roland Boutique moduler.

Maksimal beskyttelse

CB-BRB3 saken har også en myk interiør å gi tilstrekkelig beskyttelse til Boutique modulene under transport og sikre at de er klare til bruk når du trenger dem. Med orange aksenter og Roland merkevarebygging, Roland CB-BRB3 saken for én Boutique modul er en smart og effektiv måte å transportere enkelt Boutique modulen. Hvis du trenger en bære små løsning for én Roland Boutique modul, kan du se den Roland CB-BRB1 tilfelle for enkelt Boutique modul.