Roland KS-1 X X-avstivet keyboardstativ

kr 454 Utsalgspris kr 524 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 2 Mars 2017

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 30
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 76524

 • Svært holdbar stålkonstruksjoner.
 • Bevegelig gummi ermene For ekstra stabilitet.
 • Kraftig firkantet stålrør.
 • Enkelt-X rammestrukturen.
 • Lett høydejustering og låsing Clutch

Roland KS-1 X X-avstivet keyboardstativ

- detaljer
Roland KS-1 X X-Braced keyboardet stå er en holdbar og solid stativ designet for å huse en rekke bærbare keyboard. Standen har en solid metall konstruksjon med en enkelt-X design for maksimal stabilitet. X-brace strukturen har en fjærbelastet nivå med en låsing clutch, slik at du kan justere høyden med letthet. Gummi ermer funksjoner på ben og toppen av stativet gitt stabilitet, holde på instrumentet på plass mens du spiller. Heavy-duty firkantet stålrør og robust utforming er Roland KS-1 X ideell for enhver keyboard enten hjemme eller på farten.

Produktreferanse: 76524

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Single-X rammen tegning

Holdbar single-x strukturen av Rolan KS-1 X gir maksimal stabilitet ved å spre vekten jevnt over hele strukturen og sikre instrumentet på plass. Utformingen har vært en hjørnestein i utformingen av keyboardet stativ for år, kjent for sin stabilitet og rimelig design. Flyttbare gummi ermene plassert på toppen og bunnen av stativet sikre keyboardet forblir på plass mens du er i bruk, samt holde stand stabil på ujevnt underlag.

Høydejusterbar

Solid er, Roland KS-1 X Hau justerbar Takk fjærbelastet spaken og låsing clutch. Dette lar deg justere høyden på din stand på fly med letthet, uten å tilbakestille standen. Stativet er tilpasset et bredt spekter av keyboardet i annen stil for ekstra allsidighet. Med byggingen holdbar, stål og slitesterkt er design, Roland KS-1 X ideell for enhver keyboard som trenger en pålitelig og rimelig stand.

Funksjoner

 • Heavy-Duty firkantet stålrør
 • Enkel høydejustering med fjærbelastet spaken og låsing clutch
 • Flyttbare gummi ermer for instrument støtte og stå stabilitet