Roland KS-PRO-K Pro Folding keyboardstativ

kr 1 891 Utsalgspris kr 2 180 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 6 Februar 2017

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 123
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 76543

 • Høyfast Aluminium kolonner.
 • Utvides armene imøtekomme forskjellige Gear størrelse.
 • Folding beina og armene For mobilitet.
 • Perfekt For et utvalg av Audio utstyr.
 • Med bærevesken i Nylon

Roland KS-PRO-K Pro Folding keyboardstativ

- detaljer
Den Roland KS-PRO-K Pro sammenleggbart keyboardstativ er en robust og robust keyboardet stå med bena og armene for ekstra bærbarhet. Høyfast aluminium kolonner sikre keyboardet vil være trygg og sikker hele tiden, selv med i bruk. Stå armene kan utvides til forskjellige instrument/lyd utstyr størrelser for ekstra allsidighet. Primært ment å huse keyboard, kan Roland KS-PRO-X også brukes til å sikre en rekke lyd utstyr fra synthesizere kontrollere og mer. I tillegg leveres stativet komplett med en nylon bæreveske for addert bekvemmelighet.

Produktreferanse: 76543

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Utvidbart keyboardstativ

Roland KS-PRO-X er ideelle stå for noen keyboard entusiast, gir deg en sikker stå plass til alt fra en full størrelse keyboard å kontrollere og synthesizere. Kolonnene høyfast aluminium gir optimal stabilitet, sikre keyboardet forblir trygge og sikre hele tiden, selv når du er i bruk. Armene på stativet er også utvides, slik at du kan tilpasse størrelsen til forskjellige utstyr eller keyboard størrelser. Primært designet for å brukes som keyboard, kan Roland KS-PRO-X også brukes til å huse en rekke lyd utstyr fra sequencere kontrollere og mer. Beina og armene av stativet vil kaste for å forbedre sin mobilitet, kaste ned en kompakt størrelse for enkel transport. Du kan også utvide stå med neste nivå med valgfri Roland KS-PRO-2T Add-On Tier. I tillegg leveres KS-PRO-X komplett med en nylon bæreveske, slik at du kan transportere din stand med enkelhet og komfort.

Funksjoner

 • Høyfast aluminium kolonner
 • Stå armene forlenge for ulike utstyr størrelser
 • Brette beina og armene for lett portability
 • Nylon bære veske inkludert
 • Legge til neste nivå med den valgfrie KS-PRO-2T (ikke inkludert)