Yamaha CLP585 Clavinova Digitalt Piano - Polert Ibenholt

 • Video 1
 • Video 2
kr 25 161 Utsalgspris kr 41 867 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 48 stemmer pluss 480 XG stemmer.
 • Virtuelle resonans modellering.
 • GP svar dempepedal.
 • Fyldig og resonans.
 • Backboard og stående Design for et klassisk utseende

Yamaha CLP585 Clavinova Digitalt Piano - Polert Ibenholt

- detaljer

Den Yamaha CLP585 Clavinova Digital Piano kombinerer perfekt lyd, berøring og pedaler i en enkelt instrument, og gir deg følelsen av et ekte flygel. Gjenskaper lyden og følelsen av den berømte fineste konsertflygel (CFX) fra Yamaha, og Imperial fra Bosendorfer. Den kompakte designen kan du imøtekomme dette vakkert instrument i omkringliggende eller begrenset plass. Med 48 stemmer, kan denne allsidige apparatet du være mer kreativ. Overvåke fremgangen og nyte ubegrenset avspilling innspillingen funksjonen og UBS lydopptak. Denne smarte funksjonen kan du transportere lydspor til en laptop og dele med venner. Med innebygd rytmer, nyt spille sammen med en enorm mengde stiler og virkelig forbedre spille.

Produktreferanse: 45886

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

«Virkelig Grand uttrykk»

Et uttrykk som definerer uttrykksfulle evnen til Clavinova. Det er hovedkomponentene i lyd, berøring og pedalene, sammen med bruk av teknologi utviklet gjennom en historie av akustisk piano. Disse elementene er perfekt kombinert i en enkelt instrument, lage nøyaktige lyden du vil gjennom trykke på tastene og følelsen av pedalene. Når du spiller en Clavinova, kan du forestille deg at du spiller et flygel.

To av verdens fineste Grands i én enhet

CFX, Yamaha's fineste konsertflygel og Imperial fra Bosendorfer, en merkevare holdt i høy aktelse av pianister, begge deler preget av karakteristiske trekk som kraft, allsidighet, subtilitet, letthet og mellowness. Begge disse flotte pianoer stemmer er omtalt i Clavinova. Innstilt til perfeksjon av en meget erfarne piano tekniker med lyden fra hver nøkkel samplet individuelt, fanger Clavinova virkelig unike tonale karakter av hver av disse enestående instrumenter. Med Clavinova, kan du nyte utsøkte skjønnhet av de ettertraktede tone som den Yamaha CFX og Bosendorfer Imperial levere.

VRM fysisk modellering

I et flygel gjenklang lyd i hele kroppen av instrumentet, som produserer en rik gjenklang som omslutter lytteren i lyd. Dette fenomenet er perfekt gjengitt i Clavinova gjennom virtuelle resonans modellering (VRM), som beregner de ulike statene av strenger for hver av de 88 notene på keyboardet fra en øyeblikkelig til neste, slik at levende, rikt varierte uttrykk som gjenspeiler ubegrenset antall faktorer i spille piano som som trykkes, styrken som tastene spilles og pedal timing.

Myk tonale overgang

Pianist endrer volumet og lyden ved å endre trykket på tastene. En Clavinova reagerer aldeles for å gi spilleren en enestående nivå av ytelse kontroll. Ved hjelp av lange, forsiktig samplet opptak av notater på et piano og unike Yamaha teknologier å oppnå jevne toneoverganger, rik soniske detaljer leveres Svar å ta av spilleren.

Nøkkel av prøver

Øyeblikket en pianist fingrene er løftet fra nøklene til et flygel, forekommer subtile endringer i instrumentets tone som demperen er senket på strengene å dempe lyden. Nøkkel-off prøver har faktisk opptak av disse endringene, med en trofast gjengivelse av mest subtile nyansene i piano's tone, å skape en mer realistisk generelle lyd.

Tangenter

Naturlig tre X keyboard opprettes ved hjelp av Yamahaer enestående ekspertise av tre ervervet gjennom mer enn et århundre av laging fine pianoer. Akkurat som med flygler, er materialet som brukes for disse keyboard kuttet fra tre som er blitt nøye tørket spesielt for produksjon av musikkinstrumenter. Dette keyboardet har også en firmahistorien mekanisme som gjengir en liten klikke sensasjon nederst på den viktige reisen. Den er designet slik at klikket er merkbar på letteste tastetrykkene, ligner på keyboardet som et flygel.

Syntetisk elfenben viktige topper reprodusere taktile overflate elfenben keyboardene brukt i akustisk pianoer. Den har svært absorberende materiale som hindrer fingre sklir selv etter timer utføre, samtidig som den ideelle tekstur og føler.

Motvekter er innebygd i nøklene til et flygel å balansere vekten av hammere og tilby mer presis kontroll når du spiller fint ved lave volumer. Clavinova funksjoner nøye tilpasset motvekter for bedre spillbarhet når du spiller pianissimo og bedre tilbake rask passasjer. keyboardet til Clavinova er finjustert for å gi optimal balanse, vektlegge sitt suveren spillbarhet og flygel svar.

CLP585PE har også 88-nøkkel lineær gradert Hammer handling. Denne handlingen trofast gjengir små forskjeller i vekt og retur av enhver nøkkel. Ingen to taster er like som gir spilleren best mulig føler og svar fra apparatet.

GP svar dempepedal

GP svar demper pedalen tilbyr en flygel-stil motstand kurve, starter lett å ta og vokser tyngre som pedalen er deprimert ytterligere. Dette tillater spillere å bli vant til nyansene av delikate pedalling.

Fyldig og resonans

Lyden av en Clavinova er kalibrert detaljrikdom, høyttaler posisjonering og kroppen materiale kontrollert for å sikre at hele apparatet gjenklanger optimalt. For å opprette en lyd felt som er svært nær av et flygel, tone funksjonene Clavinova escapements flere steder i kroppen at lyden fra høyttalerne vises til lytteren uten å bli fanget inne i instrumentet.

Akustisk Optimiser

Clavinova inneholder akustisk Optimisers som regulerer flyten av lyd og kontroll tone. En ny teknologi utviklet fra Yamahaer intime kjennskap til de akustiske egenskapene til musikkinstrumenter, akustisk Optimisers gir en naturlig, glatt lyd over hele keyboardet.

Funksjoner

 • Piano voicing samplet fra Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial flygler
 • 48 stemmer pluss 480 XG stemmer
 • Virtuelle resonans modellering (VRM)
 • NWX (naturlig tre X) keyboard med syntetisk elfenben taster og firmahistorien
 • Nøkkel motvekter
 • 88-nøkkel lineær gradert Hammer handling
 • GP svar dempepedal
 • 303 leksjon sanger
 • Rytmer
 • 16 spor opptak og USB lydopptak
 • Stereofoniske Optimiser
 • 3-veis høyttaleranlegg
 • Intelligent akustisk Control (IAC)
 • Akustisk Optimizer

Leveringsalternativer

Standard Courier levering

Når du legger dette produktet til handlekurven, vil du være utstyrt med våre standard courier leveringsalternativ. Dette vil levere piano til første etasje av huset eller bygningen. Vær oppmerksom på at hvis det ikke er en første etasje inngangen ikke kan vi kunne levere det. Du må også hjelpe levering driveren som dette produktet kommer pakket i store bokser.

Dette alternativet kanskje passer ikke hvis du ikke klarer å hjelpe føreren om nødvendig, eller hvis du trenger piano levere oppe. Vennligst vurdere om dette er den mest passende leveringsservice for deg, som andre leveringsalternativene er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

2 mann leveringsservice (bare gyldig i UK) (bare gyldig i UK)

Hvis du velger dette alternativet, vil to levering personell levere boksene piano til noen rom i første etasje av ditt valg, i stedet for bare på døren. Denne tjenesten vil ta noen dager enn den standard budtjeneste og courier selskapet vil ringe deg for å ordne en praktisk leveringsdato når du har plassert ordren.

Hvis du foretrekker en levering og installasjon vennligst kontakt salgsteam vår på 0843 515 0600 som gjerne å sette opp et tilbud for deg.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).