Yamaha-Keyboard

Gear4Music.com

Yamaha keyboard er anerkjent som noen av de beste lyd og følelse instrumenter på markedet. Yamaha pioneerte bærbare personlige keyboard, og deres moderne utvalg er basert på denne sterke arv. View All Information

Yamaha keyboard

Første 35 produkt visning

Yamaha keyboard pakker

Første 10 produkt visning

Yamaha keyboard

Yamaha keyboard vokste fra sin ydmyke begynnelse med å reparere skole orgler til sin status som verdens største og mest vellykkede kabinetter av kvalitet musikkinstrumenter. I dag fortsetter Yamaha å lede an med sin stadige nykabinetting og teknologiske forsprang.Yamahas keyboard har hundrevis av stemme lyder og avansert syntese teknologi. Deres populære PSR-S550 har bredt utvalg av stemmer og stiler og utrolig realistiske lyder.På Gear4music arbeider vi tett med Yamaha for å gi de beste produktene til best mulig pris.

Yamaha nyheter

Gear4music har en siste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet er fortsatt en av de siste modellene som er tilgjengelige for kjøp i Europa.... Mer »

NAMM 2017: Yamaha annonsere nye Rydeen tromme-serien

Bringe torden på årets NAMM er Yamaha's nye Somerset serien. En nybegynner nivå kit bygget for å vare, kan du forvente premium kvalitet på et snev av prisen.... Mer »

Yamaha annonsere pedagogiske App samarbeid med Flowkey

Ideell for de spillerne som blomstre i et intuitivt utdanning miljø, Flowkey gir deg ansvaret for læreprosessen tilbyr en rekke innsiktsfulle verktøy.... Mer »