Yamaha Keyboard

Gear4Music.com

Yamaha keyboard er anerkjent som noen av de mest profesjonelle instrumentene på markedet. Yamaha var banebrytende for bærbare personlige keyboard i 1985, og den moderne serien er basert på denne sterke arven. View All Information

Yamaha keyboard

Første 27 produkt visning

Yamaha keyboard pakker

Første 10 produkt visning

Yamaha keyboard

Yamaha keyboard vokste fra sin ydmyke begynnelse med å reparere skole orgler til sin status som verdens største og mest vellykkede kabinetter av kvalitet musikkinstrumenter. I dag fortsetter Yamaha å lede an med sin stadige nyskaping og teknologiske forsprang.Yamahas keyboard har hundrevis av stemme lyder og avansert syntese teknologi. Deres populære PSR-S550 har bredt utvalg av stemmer og stiler og utrolig realistiske lyder.Hos Gear4music arbeider vi tett med Yamaha for å gi de beste produktene til best mulig pris.

Yamaha nyheter

Yamaha Avslører MX88 Synthesizer i Oppkjøringen til Superbooth

Bruker nyskapende funksjoner utformet for å utfylle den moderne pianisten, Yamaha's MX88 Synth tilbyr et nytt purposed design og feilfri funksjonalitet.... Mer »

Yamaha YSV-104 første stille fiolin funksjonen SRT Power System

Yamaha's nyeste inn i verden av stille fioliner utnytter en-av-det - art SRT Power System å forsterke og maksimere tonen i øving omgivelser... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha annonsere oppdateringer for CLP

Med en rekke oppdateringer strekker seg over hele samlingen av CLP pianoer, Yamaha gi kritikerroste CLP området en lenge etterlengtede revolusjonere.... Mer »