Yamaha Keyboard

Gear4Music.com

Yamaha keyboard er anerkjent som noen av de mest profesjonelle instrumentene på markedet. Yamaha var banebrytende for bærbare personlige keyboard i 1985, og den moderne serien er basert på denne sterke arven. View All Information

Yamaha keyboard

Første 21 produkt visning

Yamaha keyboard pakker

Første 8 produkt visning

Yamaha keyboard

Yamaha keyboard vokste fra sin ydmyke begynnelse med å reparere skole orgler til sin status som verdens største og mest vellykkede kabinetter av kvalitet musikkinstrumenter. I dag fortsetter Yamaha å lede an med sin stadige nyskaping og teknologiske forsprang.Yamahas keyboard har hundrevis av stemme lyder og avansert syntese teknologi. Deres populære PSR-S550 har bredt utvalg av stemmer og stiler og utrolig realistiske lyder.På Gear4music arbeider vi tett med Yamaha for å gi de beste produktene til best mulig pris.

Yamaha nyheter

Gear4music har en siste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet er fortsatt en av de siste modellene som er tilgjengelige for kjøp i Europa.... Mer »

NAMM 2017: Yamaha annonsere nye Rydeen tromme-serien

Bringe torden på årets NAMM er Yamaha's nye Somerset serien. En nybegynner nivå kit bygget for å vare, kan du forvente premium kvalitet på et snev av prisen.... Mer »

Yamaha annonsere pedagogiske App samarbeid med Flowkey

Ideell for de spillerne som blomstre i et intuitivt utdanning miljø, Flowkey gir deg ansvaret for læreprosessen tilbyr en rekke innsiktsfulle verktøy.... Mer »