M-Audio

Gear4Music.com

M-Audio tidligere kjent som Midiman, har produsert MIDI-utstyr siden teknologien innføring i åtDecadeene. De er en ledende leverandør av opptak utstyr og MIDI interface for lyd fagpersoner og elektroniske musikere. Oksygen var en av de første bærbare MIDI keyboard tilgjengelig for musikere dermed skape betydelig ny kategori av M-Audio midi-kontrollere. View All Information

M-Audio bestselgere

Første 4 produkt visning

Om M-Audio

M-Audio er den ledende innovatør på mobil musikk-teknologi og design, og importere en bred variasjon av Hørlig produktene, inkludert digital arbeidsstasjon for lyd-interface, MIDI-keyboard kontrollerne, kondensatormikrofoner studio hodetelefoner, skjermer og mye mer.

M-Audio mål også noen produkter på DJS inkludert platespillere og spesialiserte DJ-programvare. M-Audio MIDI-kontrollere er perfekt for å spille, programmering, produsere og utføre med utrolig programvareinstrumenter og studioer. Med en variert miks av utstyr til Gear4music.com.com vi tilbyr et stort utvalg av M-Audio-produkter på det laveste priser online.

M-Audio-nyheter

M-Audio starte M-Track 2 X 2 vokal Studio Pro Bundle

Ønsker for å få den perfekte ta? M-Audio's M-Track 2 X 2 vokal Studio Pro gir deg profesjonell standard lydinnspillingsfunksjoner i et robust og kompakt.... Mer »

Kjøpe M-Audio's koden serien (svart) få gratis Plugin Suite

Fra 1 mai rett til 31 juli får eksisterende brukere og nye kunder en plug-in suite verdt opp til £350 sammen med deres koden kontrolleren... Mer »

M-Audio starte Ærede koden serien i svart

Den M-Audio Code 61 og kode 49 har blitt utgitt i en stilig ny svart design, kombinerer en fantastisk estetisk med klassisk tone.... Mer »