M-Audio

Gear4Music.com

M-Audio tidligere kjent som Midiman, har produsert MIDI-utstyr siden teknologien innføring i åtDecadeene. De er en ledende leverandør av opptak utstyr og MIDI interface for lyd fagpersoner og elektroniske musikere. Oksygen var en av de første bærbare MIDI keyboard tilgjengelig for musikere dermed kabinette betydelig ny kategori av M-Audio midi-kontrollere. View All Information

M-Audio bestselgere

Første 5 produkter viser

Om M-Audio

M-Audio er den ledende innovatør på mobil musikk-teknologi og design, og importere en bred variasjon av Hørlig produktene, inkludert digital arbeidsstasjon for lyd-interface, MIDI-keyboard kontrollerne, kondensator mikrofoner studio hodetelefoner, skjermer og mye mer.

M-Audio mål også noen produkter på DJS inkludert turntables og spesialiserte DJ-programvare. M-Audio MIDI-kontrollere er perfekt for å spille, programmering, produsere og utføre med utrolig programvareinstrumenter og studioer. Med en variert miks av utstyr til Gear4music.com.com vi tilbyr et stort utvalg av M-Audio-produkter på det laveste priser online.

M-Audio-nyheter

Se kjente skrekk regissør John Carpenter bekjenner betydningen av MIDI

John Carpenter diskuterer gjennomføringen av MIDI i hans programmet.... Mer »

M-Audio kunngjøre M-38 UK ankomstdato

M-Audio gi detaljer på M-38 og sin ankomst til UK bredden... Mer »

M-Audio CTRL-49 MIDI-kontroller

Siste MIDI kontrolleren keyboardet fra M-Audio er ganske noe.... Mer »