AKG Mikrofoner

Gear4Music.com

AKG mikrofoner er et østerriksk audio-elektronikkselskap grunnlagt i 1947. Hovedsakelig kjent for å lage mikrofoner, AKG har etablert seg blant andre kjente produsenter takket være deres allsidige høykvalitetsmikrofoner. View All Information

AKG mikrofoner

Første 52 produkt visning

Om AKG mikrofoner

AKG er kjent for produkter som deres C414 og C12 kondensatormikrofoner-kjent for sin glitrende og varm karakter. D112 spark trommen mikrofonen er en studio-klassiske og en populær selger hos Gear4music.com-kjent for sin evne til å håndtere høy pressure lyder.

I tillegg produserer et bredt spekter av dynamiske og kondensator mikrofoner, AKG produserer også et utvalg av mic trommesett, scene mikrofoner og trådløs mikrofon systemer. En AKG WMS40 rekke trådløse mikrofoner er svært populært med artister og arenaer. AKG er en internasjonalt anerkjent profesjonell lyd merke brukes ved å utføre kunstnere, ingeniører og musikere verden.

AKG mikrofon nyheter

Musikmesse 2016: AKG kunngjøre C7 kondensatormikrofon og K872 referanse hodetelefoner

AKG av HARMAN debut C7 referanse condencer vokalmikrofon og K872 referere hodetelefoner på Musikmesse 2016.... Mer »

NAMM 2016: AKG av HARMAN introdusere K67 og K167 DJ-hodetelefonene

AKG av HARMAN og UK Distributør Sound Technology Ltd er glade for å kunngjøre de nye AKG K67 og K167 profesjonell DJ-hodetelefonene på vinteren NAMM 2016.... Mer »

Gratis IP2 hodetelefoner med AKG C214 studiomikrofon

Kreve en gratis par premie i-øret hodetelefoner når du kjøper en AKG C214 studiomikrofon.... Mer »