Dynamisk Instrument-mikrofoner

En Dynamisk Instrument mikrofon kan ofte være den perfekte mic-typen for å fange live-instrumenter, spesielt perkusjon og messinginstrumenter.

View All Information

Dynamisk Instrument

Første 100 produkt visning

Om dynamisk mikrofoner

Dynamisk mikrofoner er mye brukt som instrumenter mikrofoner på grunn av deres motstand mot fuktighet og deres høy gevinst før tilbakemelding. Også er dynamisk mikrofoner relativt billige sammenlignet med andre typer for mikrofon gjør dem ideelle for på scene bruk. Shure SM57 er en legendariske multi-formål mikrofon med en ren lydgjengivelsen på forsterket og akustiske instrumenter.

Instrument mikrofon nyheter

Digital trådløs makt kommer til den legendariske Shure SM58

Shures ny Digital trådløs vokal Mic System gir intelligente digital tilkobling, lydkvalitet og det berømte SM58 klarhet vokal som leveres i nesten et halvt århundre.... Mer »

sE Electronics hjelpe Frank Hamilton posten London Eye EP

Tidligere denne måneden, lansert Frank Hamilton sin #LondonEyeEP, spilt inn i en London Eye-pod i løpet av tiden det tar for bare en full rotasjon.... Mer »

Johnny Thirkell Takk sE Electronics "Fancy Mic"

Britiske trompet og Flygelhorn spiller Johnny Thirkell sier han har aldri hørtes bedre siden han begynte å bruke sE Electronics gear på hans siste turné med Lisa Stansfield.... Mer »