Propellerhead Software

Gear4Music.com

Propellerhead er et svensk-basert programvareselkabinett mest kjent for sine produkter Reason og ReCycle. View All Information

Propellerhead Reason 9 programvare

Første 5 produkt visning

Propellerhead musikk programvare

Første 2 produkt visning

Om Reason

Reason er en populær musikk produksjon software studio med instrumenter, effekter og lyder - alt du trenger å skrive, spille inn remix og produsere god musikk.

Legge til gitar, vokal, MIDI synther eller din hele band mens Reason's sequencer og inkludert synther, samplere, loopers og trommemaskiner hjelpe deg å utvikle dine spor.

Intuitiv programvare gjør den kreative prosessen enklere.

Den nyeste versjonen av Propellerheads produksjonsverktøy er Reason 7 med forbedringer inkludert MIDI-ut, lyd slicing og lyd quantize. Pluss Spektralanalysator med visuell equalizer og utallige forbedringer for arbeidsflyt.

Reason Essentials er perfekt inntreden musikk å gjøre, en forenklet versjon med en nøkkel utvalg av instrumenter og verktøy for å komme i gang.

_Propellerhead News

Fra November 24th-30 Propellerhead er tilbyr brukere som kjøper Reason gratis Plugins

Kjøpe Reason mellom 24 November og desember 31 og få £350 verdt av de bestselgende instrument og kraft rack plugins gratis!... Mer »

Reason 9 er her!

Vi tar en titt på den siste inkarnasjonen av Reason 9 musikkprogramvare... Mer »

Propellerhead Reason 9 gratis med Reason 8

Propellerhead har annonsert en ledig avdragfri periode tilbud på Reason 8 med Reason 9 satt for utgivelse i juni.... Mer »