DISC Avantone Pro LA7 liten Abbey 7 Studiomonitor, smørkrem

kr 111 073 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • 2-veis drevet Studiomonitor.
  • Tilpasset designet luft bevegelse transformator.
  • Inkluderer ekstern strømforsyning.
  • Foran-skyting Bass refleks Port.
  • Glatt, Buttercream Finish

DISC Avantone Pro LA7 liten Abbey 7 Studiomonitor, smørkrem

- detaljer
Avantone Pro LA7 liten Abbey 7 Studiomonitoren er en 6,5 '' drevet studio skjerm med 2-veis design og Avantones proprietære 'luft bevegelse' transformator diskant og woofer. Den Avantone Pro LA7 er det ideelle valget for miksing og mastering programmer sin bredt frekvensområde og foran avfyring bassutgang for ekstra respons på lavere bandet. Egendefinerte luft bevegelse transformatoren bidrar til å maksimere hver eneste nyanse av lyden du arbeider med å forbedre effektivitet og ytelse. Med to power forsterkere og en tilpasset designet AM transformator er den Avantone Pro LA7s ideelle for en rekke musikalske og programmer.

Produktreferanse: 43275

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Ideell For miksing og Mastering

Den Avantone Pro LA7 trash Abbey Studio Monitor er det ideelle valget for alle digitale musiker, perfekt for miksing og mastering programmer. 6.5 & rsquo; & rsquo; drevet studio monitor funksjonene Avantone & rsquo; s navnebeskyttet Custom luft bevegelse transformator diskant og woofer maksimerer effektiviteten og lyd. Også inkludert er en front avfyring bassreflekteringsport som hjelper for å optimalisere lav frekvensrespons, legger til at ekstra thump i den lave enden. 2-veis utformingen sikrer både lave enden og høy end kjører med maksimal effektivitet, takket være de doble innebygde kraften forsterkerne dedikert til både frekvensbånd. Bredt frekvensområde og rekke kontroller at du kan høre alle nyanser i den originale lyden, levere referanse førsteklasses lyd. Med sin premium-kvalitet komponenter og eksepsjonell soniske egenskaper, den Avantone Pro LA7 er det ideelle valget for digital musikere og multimediaartister alike.

Funksjoner

  • 6.5 & rsquo; & rsquo; drevet studio monitor
  • Tilpasset designet luft bevegelse transformator tweet og woofer
  • Volumknappen, bakken heis bryteren combo telefon/XLR balansert inngang, tent strømbryter
  • Komplett med ekstern strømforsyning
  • 2-veis forsterkning (68-watts RMS - HF / 132RMS - LF)
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).