Focal Alpha 50 Active Studio Monitor (Single) - boksen som er åpnet

 • Video 1
 • Video 2
kr 2 081 Utsalgspris kr 2 453 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 5 tommer Polyglass basselement.
 • Focal Alpha 50.
 • Active Studio Monitor.
 • 1 tomme Aluminium invertert diskanthøyttaler.
 • XLR og RCA-innganger

Focal Alpha 50 Active Studio Monitor (Single) - boksen som er åpnet

- detaljer

Den Focal Alpha 50 er en active studio skjermen med en 5" bass driver og en 1" aluminium invertert dome diskanthøyttaler. Ideell for elektronisk musikkprodusenter, DJs og hjem opptaksstudioer, Alpha serien fra Focal har to ulike innganger for tilkobling av to kilder, XLR og RCA, som alltid active. 80-Alpha Active Studio har to klasse AB-forsterkere, med aktivere fullstendig kontroll av dynamikken i lydsignalet, slik at lytter på høyt volum uten forvrengning.Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 74018

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Alpha 50

Alfa 50, den mest kompakte av linjen er perfekt tilpasset for trange rom. ALPHA 50 består av en 5 tommers (13cm) woofer / midrange høyttaler med en Polyglass membran lastet i en stor laminær havn og en 1 tommers (25mm) aluminium invertert dome diskanthøyttaler. Det har en 20W forsterker for diskant og en 35 w forsterker for wooferen, og har en frekvensrespons på 45Hz til 22kHz (+/-3dB).

Ta komposisjoner til et helt nytt nivå!

Takket være Focal? s eksklusiv teknologi, sin ekspertise i høyttalerdriverne og mekanisk design av Alpha studio monitorer, optimal integrasjon er garantert. Miljøer for musikkproduksjon er svært forskjellige, de er ikke optimalisert akustisk, eller bare vært gjort så utilstrekkelig og lytting avstandene varierer sterkt. Enten for begrensede områder, rom med dårlig akustiske egenskaper eller stilarter av musikk, som krever nøytralitet, dynamikk og høy SPL, er Alpha studiomonitorer løsningen for deg.

control over lydspekteret.

Teknologi i tjeneste for musikk

Dette gjenspeiles i valg av teknologier brukt, for eksempel den inverterte diskanthøyttaler, som gir en svært lineær diskant, avslører den minste feil av utjevning fra kort avstand og også hindre auditiv tretthet; basselement Polyglass, som gir utmerket demping kvaliteter, sikre feilfri nøytralitet over hele bass/høy? mellomtone frekvensspekteret og et bemerkelsesverdig Transparenthet til mellomtone frekvenser; og unike bass? refleks design med stor dobbel front porter, som forbedrer akustisk integrering selv i trange rom eller installert nær en Ahead veggen.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • 5" polyglass basselement
 • 1" aluminium invertert diskanthøyttaler
 • 25W HF + 30W LF utgang
 • Frekvensgang fra 45Hz til 22kHz (±3dB)

Focal Alpha 50 studio skjermer er også tilgjengelig i et par, med stativ. Vennligst klikk her.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).