Radial IceCube KI-1 balansert Line Isolator / nynne Eliminator

Radial IceCube KI-1 balansert Line Isolator / nynne Eliminator

- detaljer
Den radiale IceCube IC-1, balansert en ultra-kompakt Line isolator beregnet på anfall innenfor teknikerens verktøysett å eliminere nynne og buzz forårsaket av jord-loop i lydsystemer. Plug and play brukervennlig, en bare forbinder IceCube i serien med fornærmende stykke utstyr å løse bakken løkken. IceCube går stille for å arbeide som det eliminerer nynne og buzz uten at signalkvaliteten.

Produktreferanse: 58231

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse
Måle mindre enn 4 "x 1 ½" x 1 ½"(10.16 x 3,81 x 3,81 cm), kompakt design funksjoner en XLR-F input på en slutt og en XLR-M utgang mot andre med solid 16 gauge stål konstruksjon og holdbar pulver-belegge slutten. Stålet ytre skallet gir utmerket skjerming mot elektromagnetiske felt generert av strømkabler, dimmere, motorer og strømforsyninger samtidig betydelig mer robuste - en meget betydelig fordel for konsert turné og AV leie hus hvor rask tempo miljø kan ofte være veldig hardt på utstyret. Tilkobling til og fra IceCube gjøres med standard 3-pinners XLR kabler. Det er også utstyrt med bakken heis bryter til videre bistå i å redusere støy.
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).