Radial IceCube KI-1 balansert Line Isolator / nynne Eliminator

Radial IceCube KI-1 balansert Line Isolator / nynne Eliminator

- detaljer
Den radiale IceCube IC-1, balansert en ultra-kompakt Line isolator beregnet på anfall innenfor teknikerens verktøysett å eliminere nynne og buzz forårsaket av jord-loop i lydsystemer. Plug and play brukervennlig, en bare forbinder IceCube i serien med fornærmende stykke utstyr å løse bakken løkken. IceCube går stille for å arbeide som det eliminerer nynne og buzz uten at signalkvaliteten.

Produktreferanse: 58231

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse
Måle mindre enn 4 "x 1 ½" x 1 ½"(10.16 x 3,81 x 3,81 cm), kompakt design funksjoner en XLR-F input på en slutt og en XLR-M utgang mot andre med solid 16 gauge stål konstruksjon og holdbar pulver-belegge slutten. Stålet ytre skallet gir utmerket skjerming mot elektromagnetiske felt generert av strømkabler, dimmere, motorer og strømforsyninger samtidig betydelig mer robuste - en meget betydelig fordel for konsert turné og AV leie hus hvor rask tempo miljø kan ofte være veldig hardt på utstyret. Tilkobling til og fra IceCube gjøres ved hjelp av standard 3-pin XLR kabler. Det er også utstyrt med bakken heis bryter å ytterligere hjelpe å redusere støy.
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.