Ultimate Support MC40B Mic stativ med bom

kr 413 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Ultimate Support MC40B Mic stativ med bom

- detaljer

Innovasjon og styrke er to hjørnesteinene som Ultimate støtte har bygget sitt omdømme. Klassisk serien Mikrofonstativ ikke bare levere funksjoner som en quick-release, og pålitelig clutch, innebygde kabel ledelsen klipp og stabil super baser, men de er konkurransedyktig priset med mic stativ det, vel, bare ikke stativ opp (ordspill ment). MC-40 mikrofonstativ er fineste profesjonell mikrofon-stativ som du finner på begynnernivå mic stativ priser.

Produktreferanse: 22537

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tre-veis justerbar Boom Arm

MC-40 har en nyskapende, rask å justere boom arm som ikke kunne være enklere å bruke. Med bare én knapp kan du justere vinkelen på boom-armen ved stativ tilkobling hakeparentes (i motsetning til bakken), dybden av fast lengde-arm og sirkulær vinkelen på boom-armen på braketten. Denne treveis justerbar boom armen betyr du kan få mikrofonen nøyaktig hvor du trenger det med twist av bare ett knott!

Stabil Tripod-Base

Med en holdbar harpiks har base og Ben som sikkert er slått på plass, MC-40 en super stabil tripod base. Dessuten, i det usannsynlige koffert at alle ene benet skal bryte alle tre ben er Avtakbar og feltet kan skiftes ut!

Quick-release Clutch

Mange pris konkurransedyktig mic stativ tilbyr støyende clutch systemer som er vanskelig å stramme og slipp. MC-40-clutch er helt stille, pålitelig og imponerende lett å stramme og slipp - som er en fin funksjon i en gig når du må foreta justeringer raskt, eller når en masse forskjellige personer bruker samme mic-standen i samme lysbildefremvisning.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Tre-veis justerbar Boom Arm
  • Stabil Tripod-Base
  • Quick-release Clutch

Ytterligere spesifikasjoner:

  • Stå høyde: 36 "- 63-" (914 mm - 1600 mm)
  • Boom lengde: 31,7 "(805 mm)
  • Kastet lengde: 38.8 "(986 mm)