Zoom UAC-2 2-i/2-Out USB 3.0 Audio interface

kr 2 253 Utsalgspris kr 2 767 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 7 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 7 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 146
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Ultra-rask, lav latens lydinterface.
 • To Combo XLR/TRS innganger.
 • Hi-Z Instrument inn brytere.
 • 24-bit/192 kHz lyd konvertering.
 • Null latens overvåking bryteren

Zoom UAC-2 2-i/2-Out USB 3.0 Audio interface

- detaljer

Den Zoom UAC-2 Audio Interface er en 2-kanal, buss drevet hørlig omformer som legger to kanaler med høyoppløselig 24-bit/192 kHz lyd til en USB 2.0 eller 3.0 utstyrte Windows eller Mac datamaskin. UAC-2 med USB 3.0 SuperSpeed teknologi, 4 x upsampling og topp kvalitet A/D og D/A konvertering, og tilbyr perfekt ultra-lav latens lyd konvertering for Atelier innspillingen, på scene avspilling av lydfiler eller Hi-Fi-streaming i hjemmet eller kontoret.

Produktreferanse: 58494

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Gå opp til USB 3.0 SuperSpeed

USB 3.0 SuperSpeed overføringsprotokollen av UAC-2 er ti ganger raskere enn USB 2.0 og seks ganger raskere enn FireWire 800. Resultatet er lav latens (2.2ms rundtur @ 96kHz / 32 prøver) for forbedret ytelse fra DAW programvare og en stabil datastrøm som ikke påvirkes av datamaskinen jitter (små variasjoner i tidspunktet), så det er ikke nødvendig å koble en ekstern master klokkekilde. Hva er mer, ekstra buss spenningen båret av USB 3.0 (900 mA, i motsetning til 500 mA båret av USB 2.0) tillater bruk av høyere-end elektroniske komponenter som avanserte forforsterkere og konverteringsprogrammer i UAC-2.

Totale tilkoblingsmuligheter

UAC-2 er en av de mest allsidige interfaceene noensinne. Det fungerer med alt fra eldre USB 2.0 bærbare og stasjonære helt opp til siste generasjons Mac eller Windows USB 3.0-utstyrte maskiner. Eller koble en AC-adapter og Eple kamera Connection kit eller lyn å USB kameraet-Adapter (selges separat) og bruke den med iPad.

AD / DA konvertering

UAC-2 bruker avanserte komponenter som Burr Brown PCM4202 analog til digital omformer og AKM AK4396 digital-til-analog konvertering. I tillegg utfører det UAC-2 4 - ganger upsampling under både analog-til-digital og digital-til-analog konvertering. Med andre ord, når samplingsfrekvens er satt til 44.1kHz eller 48kHz, det UAC-2 behandler signalet på høy oppløsning 176.4kHz eller 192kHz. For A/D konvertering betyr mindre aliasing støy; for D/A konvertering betyr dette økt klarhet og kvalitet.

Taleopplæring

USB 3.0-kontakten på baksiden bærer digitale signaler til og fra maskinen gir til UAC-2 - ingen batterier eller ekstern strømforsyning kreves. To frontpanel combo XLR/TRS kan du koble en rekke mikrofoner samt linjenivå signaler fra elektronisk keyboard og musikkspillere - selv passiv instrumenter som elektriske gitarer og bassgitarer.

Dual balanserte TRS utgang kontaktene kan det UAC-2 forsterkere eller høyttalere med egen strømforsyning, og det er en uavhengig 1/4" stereohodetelefoner med dedikert Volumkontroll for privat overvåking av inndata eller utdata signalet. UAC-2 er det første i klassen USB-interfaceet som utfører 4 - ganger upsampling under både analog-til-digital og digital-til-analog konvertering (slik at, for eksempel når samplingsfrekvens er satt til 44.1kHz eller 48kHz, signalet er behandlet med høy oppløsning 176.4kHz eller 192kHz, henholdsvis). For A/D konvertering betyr mindre aliasing støy; for D/A konvertering betyr dette økt klarhet og kvalitet.

Dedikert inngang få kontroller og klippet lysdioder gjør det enkelt å angi optimale inn-nivå, og en stor utgang rattet aktiverer rask kontroll over generelt utdata nivå. En fantom strømbryter gjelder mikrofon innganger, slik at du kan bruke det UAC-2 med studiokvalitet kondensatormikrofoner og en tre-veis direkte overvåking bryteren gjør overvåking av inngangssignalet med null latens både mono og stereo 48 volt. MIDI ut kontakter kan interface med enheter som elektronisk keyboard og trommemaskiner. Sist men ikke minst, en klasse kompatibel modusbryteren gjør det UAC-2 kobles til en iPad. (Krever valgfri strømadapter og Apple-kamera Connection kit, selges separat.)

Funksjoner

 • 2-og 2-utsjekking USB 3.0 SuperSpeed audio interface
 • Støtte for opptak og avspilling til 24-bit/192 kHz
 • Ultra-lav latens audio streaming (2.2ms rundtur @ 96 kHz / 32 prøver)
 • To combo balansert XLR/TRS inngangene akseptere både mic og linjenivå signal
 • Hi-Z brytere tillate direkte tilkobling av elektrisk gitar eller bassgitar
 • Valgbar 48V fantommating
 • To balanserte TRS utgangskontakter for tilkobling til forsterkere eller høyttalere med egen strømforsyning
 • 1/4" hodetelefoner med egen nivåkontroll
 • Uavhengige få kontroller og klipp lysdioder for hver input
 • Stor knute utgang volumkontroll
 • Direkte overvåkings bryter for null latency overvåking i mono eller stereo
 • MIDI inn og ut
 • Kompatibel med alle populære DAW programvare, inkludert Cubase, Logic, Garage Band, Pro Tools, Ableton Live og andre
 • Høy ytelse mic preamper med opptil 60dB forsterkning
 • 120dB av dynamikkområdet
 • 4 x upsampling under A/D og D/A konvertering for redusert støy og forbedret gjengivelse
 • Asynkron overføring systemet upåvirket av datamaskinen jitter
 • Buss drevet - ingen strøm som kreves
 • Robust kabinett i metall sikrer roadworthiness
 • Fungerer med alle USB 2.0 og 3.0-utstyrte datamaskiner og iPads

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).