Behringer QX1832USB Xenyx mikser

kr 2 665 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 14 November 2016

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 133
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 52964

 • Behringer QX1832USB.
 • 18 innganger.
 • Bygget i Klark Teknik effekter.
 • 3 band Sweepable midt EQ.
 • en knott komprimering på 4 kanaler.

Behringer QX1832USB Xenyx mikser

- detaljer
Behringer QX1832USB er en premie 18-Input 3/2-buss mikser med XENYX Mic preamper & kompressorer, KLARK TEKNIK Multi-FX prosessor, trådløs mulighet og evne til å fungere som en USB audio interface.

Produktreferanse: 52964

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Behringer QX1832USB Premium 18-Input 3/2-buss mikser med XENYX Mic preamper & kompressorer, KLARK TEKNIK Multi-FX prosessor, trådløsfunksjonalitet og USB/Audio interface. Med millioner av kunder lojal og fornøyd stå BEHRINGER XENYX miksere alene på toppen av sin klasse. Bevæpnet med premie mikrofon forforsterkere og robust funksjonssettene vanligvis forbeholdt dyrere konsoller, neste generasjons XENYX Q serien USB miksere kan håndtere din live konserter og gi state-of-the-art verktøy for å lage imponerende, profesjonelle opptak. Velg modeller funksjonen dedikerte? wireless-klar? integrasjon for våre nye ULM serie USB-mikrofoner gjør dem først av sitt slag i bransjen. Sammen med sin innebygde USB/audio interface,? ett-knotter? Mono kanal kompressorer og KLARK TEKNIK FX motorer (tilgjengelig på enkelte modeller), XENYX Q serien USB miksere kommer med alle opptak og redigering programvare du? må du slå datamaskinen din til en komplett, høy ytelse platestudio.