Decksaver Native instrumenter Traktor Kontrol S5 Cover

kr 462 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 20 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 65055

  • Spesialstøpte Kontrol S5 beskyttende deksel.
  • Robust polykarbonatkabinett.
  • Glir rett inn kontrolleren bagger.
  • Perfekt for reiser DJ.
  • Røkt/fjerne glans

Decksaver Native instrumenter Traktor Kontrol S5 Cover

- detaljer
Den Decksaver Native Instruments Traktor Kontrol S5 dekke er bygd for å passe perfekt Kontrol S5. Laget med en ekstremt fretsterk røkt/fjerne Fullfør polykarbonat, er denne Decksaver det ideelle valget for DJs som ønsker å sikre at deres Kontrol S5 er beskyttet når den ikke er i bruk. Decksaver dekker er presisjon trimmet, imøtekommende kabler slik at kontrolleren er alltid klar. Ideell for reise DJ, denne Decksaver dekker lysbilder rett inn kontrolleren bagger, og vil beskytte mot støv, flytende og utilsiktet skade.

Produktreferanse: 65055

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Intern og ekstern beskyttelse

Den Decksaver Native Instruments Traktor Kontrol S5 dekke beskytter interne komponenter fra skadelige elementer som røyk, støv, væsker og effekt. Delikat fadere og kontroller er beskyttet av klart ytre skall i nærheten som du kan transport kontrolleren i et fly tilfelle eller polstret kontrolleren veske, Dette forbedrer beskyttelse under transport.

Decksaver dekker er utformet for å være holdbar og bevare levetiden for utstyret. Som en har Decksaver 45 års erfaring i plast produksjon bruker polykarbonat teknologi for å produsere høy spec dekker.

Spesifikasjoner

  • Slutt: Røkt/fjerne
  • Dekker materiale: Robust polykarbonat
  • Dekker dimensjon (B x H x D): 50,5 x 32.8 x 3,6 cm
  • Vekt: 0,8 kg
  • Utformet for å passe: Kontrol S5

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.