JBL PRX715XLF 15- Active PA Subwoofer - Åpnet Boks

kr 9 045 Utsalgspris kr 11 513 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Fra JBL - kommer snart!.
  • JBL PRX715XLF 15- Active PA Subwoofer.
  • 750 watt RMS strøm.
  • Barsk JBL Design og bygge

JBL PRX715XLF 15- Active PA Subwoofer - Åpnet Boks

- detaljer

Den PRX700 serien representerer et evolusjonært steg i effektiv bruk av forsterker makt, robust holdbarhet og økt allsidighet i selvforsynte høyttaler designet for å utføre i den virkelige verden av lydforsterking. De er de første systemene å bruk vår patenterte teknologi differensial med ferritt drivere med høy effekt, stor båndbredde og lav forvrengningen. PRX700 høyttalere er satt opp for en levetid på ytelse du kan stole på.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet control inspeksjoner og så alle selene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 77802

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

JBL PRX715XLF er en utvidet lavfrekvente subwoofer designet og ingeniør å gi sub bassfrekvenser nøyaktigheten og kraften. Brukes som en enkelt sub i et sub/satt system eller som del av en skalerbar, stort format lyd forsterkning system, PRX715XLF utfører med extreme effektivitet og control.

For ytterligere spesifikasjoner av JBL JRX715XLF Vennligst Last ned PDF-filen fra linken nedenfor

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.