Magma DDJ-SR arbeidsstasjon saken

kr 1 580 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 12 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 49073

  • Beskyttende DJ kontrolleren Case/arbeidsstasjon.
  • Passer Pioneer DDJ-SR DJ-kontroller.
  • Ideelt for.
  • Justerbar oppsett.
  • Polstret interiør med Laptop stropper

Magma DDJ-SR arbeidsstasjon saken

- detaljer

Denne Magma DJ saken og arbeidsstasjon er utformet for å holde Pioneer DDJ-SR DJ kontrolleren og en bærbar PC, med sikker transport og stå i ett. Integrert gliding bærbare plattformen og praktisk kabel tilgang port betyr transformasjonen er raskt og enkelt.

Produktreferanse: 49073

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Denne saken er laget av 9mm vinyl laminert kryssfiner, solid aluminiumsprofiler og kraftig sommerfugl låsene. Den flyttbare gliding bærbare plattformen og avtakbar front cover/panel mener du kan lett tilpasse arbeidsstasjonen etter oppsettet. Polstret interiøret og to fikse stropper (for MacBooks eller bærbare opp 3 cm høyde) holde utstyret godt beskyttet mens du er på farten.

Funksjoner/spesifikasjoner

Dimensjoner

  • Eksterne: (W/H/D) 670 x 210 x 470
  • Internt: 550 x 45 x 304
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.