Samson Airline mikro Wireless Earset System E1

kr 2 313 Utsalgspris kr 3 155 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 1 Desember 2016

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 150
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 23709

 • Samson tradlos UHF Earset System.
 • Mikro-storrelse AH2 sender og AR2 mottaker.
 • Tone Squelch og Auto Mute for klart drift.
 • Inkluderer en praktisk System baereveske.
 • Inkluderer AC Adapter og lading kabler

Samson Airline mikro Wireless Earset System E1

- detaljer

Få ladet opp... Samsons minste trådløst System noensinne - Airline Micro trådløs Earset System er et gjennombrudd som benytter nyest innen litiumion battery technology og små, høykvalitets lyd og RF-komponenter for å bringe frihet for ytelse og anvendelighet til et nytt nivå. Resultatet er ikke bare Samsons minste trådløst system, men også deres mest komfortable, pålitelig og allsidig system noensinne.


Vennligst merk: Denne enheten er for kanal 1.

Produktreferanse: 23709

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Se Airline mikro Wireless Earset:

For å eliminere kontinuerlig endring batterier, har Samson utformet denne mikro-størrelse UHF trådløse 600 Mhz systemet skal være fullt oppladbare, leverer Oppladbart litiumion-batterier og USB-DC strøm-innganger for både AH2 earset senderen og mottakeren for AR2. En hendig docking-stasjon for mottakeren inneholder også en USB-DC-inngang og en 3,5 mm balansert lyd ut. På grunn av disse praktisk opplading evner er dagene batteriene i stadig endring i trådløse systemet.

Forlate beltpacks bak, benytter flyselkabinett Micro AH2, en komplett earset-sender for total frihet og uhemmet bevegelse. Sender funksjonene en retningsuavhengig mikrofon for å sikre at stemmen din er plukket opp og forsterket selv i perioder med rask, tunge bevegelse. Pluss beskytter sin vann motstandsdyktig design mic og sender fra fuktighet og transpirasjon som kan akkumulere under intenst aktive forestillinger.

Til tross for beskjedne størrelsen og inconspicuous utseendet har AR2 mottakeren grundig engineering som gir Airline Micro profesjonell lydgjengivelse og eksepsjonell pålitelighet. Som AH2 transmitter huser AR2 også et oppladbart batteri som vil tilby ca 7 timer av operasjonen. En 3,5 mm balansert Mik/Line nivå utdata og USB-DC strøm inndata rundt ut funksjoner på denne banebrytende mottaker.

Elevating bekvemmeligheten av mikro-størrelse trådløse sendere og mottakere, pakker flyselkabinett Micro trådløse Earset systemet en utrolig mengde teknologi og innovasjon i små og lite påtrengende-komponenter.

Fitness insentiv

Flyselkabinettet Micro trådløs Earset System er en høy ytelse mikro-størrelse UHF trådløse løsning ideal for fitness-yrker som trenger klar vokal reproduksjon samtidig holde hendene fri. Systemets avansert teknologi og svært praktiske og tillate instruktører til å opprettholde fullstendig fokus på et hvilket som helst fitness-demonstrasjon. Er perfekt for ledende klasser i kickboksing, Pilates, spin og yoga for å nevne bare noen få, flyselkabinett Micro. I tillegg er Airline Micro senderen spesielt behandlet med en vanntett belegg, gir ekstra beskyttelse mot svette og andre fuktighet som følger med fysisk trening.

Høy-energi underholdning

For høy-energi utøvarar er flyselkabinett Micro trådløs Earset System en perfekt passform, og ikke bare In Ear. Utover dens høy kvalitet vokal reproduksjon gir flyselkabinett Micro ubegrenset bruk av hendene, slik at for en hvilken som helst kombinasjon av musikk, dans eller teater som skal utføres samtidig. Om din ytelse emulerer vokal og dans intensiteten av en pop idol, vokal og instrumentell presisjonen for en rockestjerne eller trippel trussel om alle Broadway-skuespiller, vil flyselkabinett Micro holde deg fysisk engasjert med publikum og bringe din ytelse til et nytt nivå.

Presentasjon og demonstrasjon

Funksjonene som tilbys av Airline Micro Wireless Earset systemet til stor nytte hands-on presentasjoner og demonstrasjoner. Noen svært animerte foredragsholder ville verdsette utformingen av enhetens senderen, som det mangler en klosset beltpack og har en atskilt earset. Fra corporate presentasjoner og motiverende taler til guidede turer og produktdemonstrasjoner utfører mikro flyselkabinett med letthet og nøyaktighet. Uansett program, gjør flyselkabinett mikro at du kan formidle dine ideer på en klar, konsis og visuelt inspirerende måte å hjelpe deg med å nå målet ditt presenteres.

Når mobilitet er en faktor i ytelse, tilbyr Samsons Airline Micro trådløse Earset systemet den mest diskret, komfortabel og praktisk trådløs løsningen tilgjengelig.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  Flyselkabinettet mikro trådløs Earset System:

  • Trådløs UHF 600 MHz system med mikro-størrelse AH2 senderen og mottakeren for AR2
  • Tone coded squelch og automatisk dempe for klart operasjonen
  • Inkluderer et praktisk system bære tilfelle inkluderer AC-adapter og lading kabler

  AH2 Transmitter

  • Earset-senderen og retningsuavhengig mikrofon med ingen beltpack
  • Oppladbart litiumionbatteri (5-6 timer av operasjon)
  • USB-DC-inngang for lading
  • Enkelt knapp-operasjonen for strøm, volumet og dempingen
  • Vannresistent

  AR2 mottaker

  • Lavprofils trådløse mottaker (2,36 "x 1,67 tommer" x. 51 ")
  • Litium-ion rechargeable akkumulator (7-8 timers drift)
  • USB-DC-inngang for strøm og lading
  • 3,5 mm balansert nivå Mik/linje-utdata

  AR2 Dock

  • Gir sikker base for AR2-mottakeren under operasjon og/eller opplading
  • USB-DC-inngang for strøm og lading (kabler er inkludert)
  • 3,5 mm balansert lydutgang (kabler er inkludert)